EXCLUSIV! Romina Sabou, cel mai bun stilist din lume! Clujeanca a câștigat marele premiu la cel mai important concurs de profil!

5

Romina Sabou a fost desemnată cel mai bun stilist din lume! Tânăra din Cluj Napoca a reprezentat România la HCF Trophy, cel mai important concurs de profil din lume. După ce s-a clasat printre cei mai buni zece profesioniști, acum Romina se întoarce acasă cu marele premiu. 

Cel mai important eveniment-concurs mondial de coafură Haute Coiffure Francaise Trophy a avut loc astăzi la Carousel Du Louvre din Paris. Peste 600 de hair styliști din mai multe țări s-au înscris în această competiție, însă doar zece dintre ei s-au calificat în marea finală, aceștia fiind cei mai buni din întreaga lume. Cei zece stiliști s-au întrecut astăzi pentru câștigarea trofeului HCF Trophy. În final, marele premiu a fost câștigat de românca Romina Sabou.

Clujeanca s-a clasat pe primul loc, fiind desemnată cea mai bună stilistă din toată lumea!

poza romina

romina

Tânăra din Cluj Napoca a convins cei zece jurați  că este cea mai bună și merită marele premiu. Romina a realizat o coafură (tunsoare și culoare) cu ajutorul unor tehnici speciale.

„Ceea ce am realizat pentru acest concurs a fost o tehnică Vidal Sasson, tipic londoneză , care este foarte migăloasă şi necesită mult timp. ” ne-a declarat Romina înainte de a pleca la Paris.

rominamunca

Romina Sabou activează în domeniul beauty de 12 ani, iar în prezent lucrează ca Master Stilist la salonul Boudoir Studio din Cluj Napoca. Punctele ei forte sunt coafurile extravagante, este specialist în schimbări de culoare şi blond şi la tuns scurt şi lung.

Tânăra are deja la activ trei book-uri personale de coafuri. Primul book, cel din 2014 a fost în limba franceză, iar celelalte două în engleză.

„În meseria de coafor pentru mine cuvântul plictiseală nu există. Aş putea să coafez zi-noapte fără oprire. Ba chiar aş fi şi chiar sunt când fac acest lucru mult mai relaxată. Ce anume îmi place atât de mult ? Faptul că nu eşti îngrădit între nişte şabloane şi în unele cazuri trebuie să-ţi pui în funcţiune imaginaţia. Clienţilor le place unicitatea, noutatea iar pentru mine asta e o provocare în plus. „ se arată în  descrierea ei pe site-ul salonului Boudoir.

rominafinal

 

5 COMENTARII

  1. […] paginadelifestyle.ro: EXCLUSIV! Romina Sabou, cel mai bun stilist din lume! Clujeanca a câștigat marele premiu la cel ma… […]

  2. […] Romina Sabou a fost desemnată cel mai bun stilist din lume! Tânăra din Cluj Napoca a reprezentat România la HCF Trophy, cel mai important concurs de profil din lume. După ce s-a clasat printre cei mai buni zece profesioniști, acum Romina se întoarce acasă cu marele premiu, anunță paginadelifestyle.ro. […]

  3. Super! Fecicitari draga! E super coafura, se vede ca iti place sa muncesti, dar trebuie sa mai lasi din “coafat toata ziua” si sa mai pui mana pe o carte! Consider ca e un sfat constructiv! Mult succes in continuare!

  4. Romina Sabou, cel mai bun stilist din lume! Clujeanca a câștigat marele premiu la cel mai important concurs de profil! - TuristBrasov.ro

    […] Romina Sabou a fost desemnată cel mai bun stilist din lume! Tânăra din Cluj Napoca a reprezentat România la HCF Trophy, cel mai important concurs de profil din lume. După ce s-a clasat printre cei mai buni zece profesioniști, acum Romina se întoarce acasă cu marele premiu, anunță paginadelifestyle.ro. […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here