EXCLUSIV: O clujeancă printre cei mai buni zece coafori din lume! Va reprezenta România la cel mai important eveniment mondial de coafură!

2

Clujul se poate mândri cu Romina Sabou! Tânăra a participat la un important eveniment mondial de coafură şi a fost selectată printre cei mai buni zece profesionişti din lume. În prezent Romina  lucrează la salonul Boudoir Studio Prive din Cluj Napoca. 

Cu o vastă experienţă în lumea beauty, Romina Sabou este unul dintre cei mai buni stilişti din Cluj Napoca. Anul acesta, ea s-a înscris din nou la concursul HCF Trophy şi s-a clasat printre cei zece finalişti din întreaga lume.

Astfel, pe 14 februarie Romina va reprezenta România la Paris pe scena celui mai important eveniment mondial de coafură- Haute Coiffure Francaise!


romina

 “Anul trecut am participat pentru prima dată la acest conurs. Atunci am ieşit pe locul 14 din cei peste 100 de participanţi din întreaga lume. Anul acesta m-am înscris din nou, am tras tare, în noiembrie-decembrie am fost la Londra,am locuit două luni acolo,  iar după aceea pe 8 ianuarie am fost anunţată că mă aflu printre cei zece finalişti.

Sunt foarte fericită pentru că o să duc modelul la Paris, ea va defila pe scenă după ce o să fac tunsoarea şi colorarea din nou, de faţă cu cei zece juraţi. Se vor selecta patru premii şi eu aş vrea să ies prima din lume.” ne-a declarat Romina Sabou.

foto pregatiri

Romina a  surprins juriul cu o coafură realizată printr-o tehnică specială la care a muncit aici în România chiar înainte de trecerea dintre ani!

“Ceea ce am realizat pentru acest concurs a fost o tehnică Vidal Sasson, tipic londoneză , care este foarte migăloasă şi necesită mult timp.  Am stat în jur de opt ore ca să fac în total tunsoarea, decoloratul şi coafura. Chiar şi pozele le-am făcut în aceeaşi zi. Era data de 30 decembrie, toată lumea se pregătea de Revelion, iar eu lucram pentru concurs.” povesteşte Romina.

collage

Make up: Ioana Malai, Designer Isabela Teodor, foto: Gabi Moisa

collage2

Romina Sabou lucrează în domeniul beauty de 12 ani, iar în prezent lucrează ca Master Stilist la salonul Boudoir Studio din Cluj Napoca. Punctele ei forte sunt coafurile extravagante, este specialist în schimbări de culoare şi blond şi la tuns scurt şi lung.

Tânăra are deja la activ trei book-uri personale de coafuri. Primul book, cel din 2014 a fost în limba franceză, iar celelalte două în engleză. Practic în fiecare an, Romina Sabou scoate câte o carte cu coafurile realizate de ea.

“În meseria de coafor pentru mine cuvântul plictiseală nu există. Aş putea să coafez zi-noapte fără oprire. Ba chiar aş fi şi chiar sunt când fac acest lucru mult mai relaxată. Ce anume îmi place atât de mult ? Faptul că nu eşti îngrădit între nişte şabloane şi în unele cazuri trebuie să-ţi pui în funcţiune imaginaţia. Clienţilor le place unicitatea, noutatea iar pentru mine asta e o provocare în plus. “ se arată în  descrierea ei pe site-ul salonului Boudoir.

romina boudoir

 

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here