EXCLUSIV! Nuntă de vedete în Maramureș! Se însoară Vasilică Ceterașu!

0

Maramureșul intră în sărbătoare peste trei săptămâni! Celebrul artist maramureșan, fost concurent la Românii au Talent, Vasilică Ceterașu se însoară! La nuntă sunt invitați mai multe celebrități din România, iar nașul va fi vedeta tv Nea Marin. 

3 zile și 3 nopți vor petrece maramureșenii la nunta lui Vasilică Ceterașu cu Amalia Ursu, o cunoscută cântăreață de muzică populară din Maramureș. Aceștia au invitat peste 1200 de persoane, printre care și mai multe vedete, precum Oana Roman, Liviu Vârciu, Cristian Sabbagh, Andra, Pepe și mai mulți artiști de muzică populară.

vasilica romanii au talent

Starea civilă va avea loc în comuna Moisei, urmând ca în a doua zi să aibă loc cunina religioasă și nunta la Casa de Petrecere a Moroșenilor din Oncești, jud.Maramureș. Petrecerea continuă și în a treia zi, cu un “ospăț” în aceeași locație.

Vasilică și Amalia vor avea o nuntă cu adevărat moroșenească, respectând tradițiile din zonă. Artistul a avut grijă ca invitații să aibă parte de preparate tradiționale pe masă, iar cântăreți celebri să întrețină atmosfera la petrecerea de nuntă.

Vasilică Godja și Amalia Ursu sunt împreună de mai bine de cinci ani, iar anul trecut au decis că a venit timpul să își oficializeze relația. Cei doi locuiesc împreună la Cluj Napoca. După nuntă își doresc și un copil.

vasilica si amalia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.