EXCLUSIV! Monica Bîrlădeanu, despre afacerea cu bijuterii şi cariera de succes!

0

O carieră solidă se construiește cu muncă și pasiune. O spune una dintre cele mai de succes românce, Monica Bîrlădeanu, care și-a făcut demult un renume în lumea filmului. Asta nu a împiedicat-o să se dedice și unei iubiri mai vechi: bijuteriile. Actrița creează accesorii din argint masic și a devenit un adevărat fenomen în acest domeniu. 

Monica Bîrlădeanu a demonstrat deja că nu are talent doar la actorie, ci şi la bijuterii. Starul și-a dezvoltat o afacere din crearea de accesorii din argint masiv şi îi merge extrem de bine. Despre brandul ei, despre carieră şi succes a vorbit şi pentru paginadelifestyle.ro

monica

Frumoasa româncă, stabilită de ani buni în America, a decis la sfârşitul anului 2013 să intre în afaceri cu bijuterii făcute chiar de mâna ei.

A început cu câteva accesorii, iar primele creaţii le-a făcut cadou prietenilor. Bijuteriile ei s-au bucurat de succes şi a început să le vândă  în showroom-urile din Bucureşti, iar în prezent Monica îşi promovează creaţiile pe internet.

1

“Am ales după foarte multe căutări şi o dilemă continuă, ce identitate vizuală ar trebui să aibă, m-am uitat în jurul meu la lucrurile pe care le am în casă, cu ce mă îmbrac şi atunci mi-am dat seama că brandul meu defapt trebuie să semene cu mine. Trebuie să fie aproape identic cu cine sunt eu şi am mizat foarte mult pe autenticitate şi adevăr.

Ca dovadă în ultima mea colecţie de cercei pe care am lansat-o săptămâna trecută, câteva modele le-am numit în special după numele prietenelor sau clientelor care m-au inspirat.” povesteşte vedeta.

3

Brandul ei personal a crescut de la an la an, iar acum românca are zeci de cliente care îi cumpără creaţiile.

“Îmi place foarte mult dialogul direct, ne scriem, chiar dacă nu ne-am întâlnit niciodată şi primesc sugestii des de la ele. ” a mai declarat Monica.

2

Vedeta  ne-a dezvăluit că şi ea s-a schimbat de când a început această afacere. Până şi ţinutele pe care le poartă le alege în funcţie de accesoriile ei.

“Îmi modifică un pic stilul produsul meu. Nu neapărat pentru că vreau să-l glorific, doar pentru simplul fapt că vreau să înţeleg exact în ce context se integrează cel mai bine.

Cred că sunt destul de ambivalentă, adică eu mă simt foarte bine într-un stil care e aşa boho, floral, tipic Californian, cu un păr nepieptănat, dar la fel de mult îmi plac liniile drepte .Deci funcţionez perfect pe ambele extreme.” ne-a povestit Monica Bîrlădeanu.

5

Monica îşi promovează inelele, colierele şi brăţările pe internet. Astfel, timpul dedicat actoriei nu are de suferit, mai ales că vedeta are mai multe proiecte în derulare.

“Am câteva proiecte în derulare, sunt câteva campanii în online pentru diverse produse, asta o să se întâmple când mă întorc. Pot să vă spun şi că lucrez la un scurtmetraj.” a mai spus vedeta.

4

Monica Bîrlădeanu s-a stabilit în Los Angeles în 2004 iar de atunci a bifat mai multe roluri în diverse producţii hollywoodiene de succes.

Românca a jucat în filme precum “Living&Dying”, “Second in Command” sau “The Hunting Party”, dar şi într-un episod din celebrul serial “Lost: Naufragiaţii”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here