EXCLUSIV! Ea este sosia Mădălinei Ghenea! Cine este tânăra care seamănă leit cu faimoasa româncă

0

Este frumoasă, sexy și…seamănă leit cu Mădălina Ghenea. O tânără din Sibiu este sosia faimoasei Românce care face furori în lumea filmului. Ileana Maria Cândrea a fost prezentă la TIFF weekendul acesta la Cluj Napoca, eveniment la care a participat și idolul ei, Mădălina Ghenea. 

Ileana Maria Cândrea este o tânără din Sibiu, cunoscută pentru aparițiile sale senzuale, feminine și extrem de sexy la diverse evenimente mondene. Fostă stewardesă, momentan femeie de afaceri, frumoasa brunetă este deseori confundată cu Mădălina Ghenea. Pe bună dreptate!

Ea a fost fotografiată weekendul acesta la o petrecere din cadrul Festivalului Internațional de Film Transilvania, eveniment la care a luat parte și Mădălina Ghenea.

tiff

foto:ActionFoto.ro

După ce au văzut fotografia, nu puțini au fost cei care au spus că tânăra seamănă leit cu Mădălina Ghenea. Frumoasa sibiancă recunoaște că o apreciază extrem de mult pe celebra actriță, dar susține pe rețelele de socializare că nu o copiază pe aceasta.

Asemănarea este vizibilă. Cele două românce sunt foarte frumoase, au trăsături aproape identice și pozează la fel în ținute sexy.

Iată câteva exemple!

GHENEA1

GHENEA2

GHENEA3

Deși mulți o compară cu Mădălina Ghenea, există persoane care spun și că frumoasa din Sibiu este copia actriței Angelina Jolie.

Nici spusele lor nu sunt departe de acest lucru. Uitați cât de bine seamănă cele două!

ANGELINA JOLIE

Una peste alta, Ileana Maria Cândrea este una dintre cele mai frumoase românce pe care o putem întâlni la evenimentele mondene. Ea nu trece neobservată la petreceri și manifestări la care participă și în calitate de prezentator.

Ileana este și un adevărat fotomodel și o putem vedea și în diferite videoclipuri și campanii publicitare.

ileana2

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here