EXCLUSIV! Dan Bălan a cântat din nou în România, după o absență de trei ani! Vezi declarațiile artistului!

0

Dan Bălan a revenit pe scena muzicală din România! Artistul nu a mai cântat în țara noastră de mai bine de trei ani. El a oferit un show spectaculos aseară la Cluj Napoca, acolo unde a interpretat și câteva dintre hiturile O-Zone.

Dan Bălan a cunoscut succesul alături de trupa O-Zone. Pe vremea aceea, hitul ”Dragostea din tei” s-a situat pe prima poziție în topurile muzicale din mai bine de 30 de țări și a fost vândut în peste 12 milioane de exemplare în toată lumea.

După destrămarea trupei, artistul moldovean și-a continuat drumul în muzică. El a fost nominalizat la premiile Grammy în calitate de co-autor al hitului „Live Your Life”, interpretat de cântăreaţa americană Rihanna şi rapper-ul T.I. Pentru că a devenit cunoscut în mai multe țări și în calitate de artist solo, Dan Bălan nu a mai ajuns în România de mai bine de trei ani.


DSC_1232

El a lansat mai multe melodii de succes, care au fost apreciate și de fanii români, iar ultimul single numit “Funny Love” i-a cucerit pe toți.

După o absență lungă de pe scena muzicală din România, Dan Bălan a spart gheața și a concertat aseară la Cluj Napoca. Mii de tineri l-au aplaudat pe artistul moldovean, care în urmă cu câțiva ani era idolul adolescenților.

DSC_1217

Pentru Dan Bălan, reîntâlnirea cu fanii români a fost extrem de emoționantă. El nu a mai cântat piesele O-Zone de foarte mult timp.

Iată ce ne-a declarat artistul imediat după concert:

Concertul lui Dan Bălan a fost plin de energie. Artistul a cântat vechile melodii ale trupei O-Zone, dar și propriile hit-uri, extrem de apreciate de fanii clujeni.

Dan Bălan a venit la Zilele Clujului cu o echipă de instrumentiști dar și o frumoasă moldoveancă care a animat programul lui pe scenă.

DSC_1224

DSC_1204

DSC_1206

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.