EXCLUSIV! Cântăreaţa Maria Andreea, vacanţă de vis în Africa de Sud! Artista s-a întors cu un nou look din concediu!

0

Cântăreaţa Maria Andreea a avut parte de o vacanţă la care alţii numai visează. Frumoasa artistă a petrecut câteva zile în Africa de Sud de unde s-a întors cu forţe proaspete. Ea ne-a dezvăluit că pregăteşte o melodie nouă, care se anunţă a fi hit vara aceasta!

La începutul acestei luni, cântăreaţa Maria Andreea şi-a făcut bagajele şi a plecat tocmai în Africa. Artista a avut parte de o vacanţă de vis în care a trăit momente memorabile. Câteva dintre ele ni le-a dezvăluit şi nouă!

“A fost o vacanţă cu de toate. Mai ales că a fost foarte interesantă din punct de vedere al culturilor. Am stat la nişte prieteni foarte buni care sunt arabi şi am trăit arăbeşte şi ca în Africa. Eu iubesc mâncarea arăbească, muzica, decorul şi bijuteriile lor aşa că a fost un răsfăţ total. Africa este un fel de America doar că are foarte multe animale şi spaţii verzi.” ne povesteşte artista.

collage2

“Cea mai frumoasă experienţă a fost joaca cu puii de lei. O să-mi rămână toată viaţa în suflet. Apoi experinţa din Safari, plimbarea cu elicopterul sau cu balonul. Africa de Sud îţi oferă foarte multe posibilităţi de distracţie.” a mai adăugat ea.

lei

După aventurile din Africa, artista s-a întors cu bagajul plin de suveniruri. Ghiciţi ce a cumpărat astista..

“Magneţi de frigider! Am frigiderul plin şi tot mai iau magneţi de oriunde merg, îmi place să-i colecţionez, dar sunt şi pretenţioasă, nu-mi place orice.În rest, ca de obicei, din fiecare ţară îmi cumpăr lenjerie, sunt înnebunită după chestiile astea.” spune Maria Andreea.

collage2

Şi nu doar cu suveniruri s-a întors în România ci şi cu un nou look. Cântăreaţa are acum o coafură specifică Africii, iar multe tinere o invidiază deja pentru împletiturile ei.

“Pentru noul meu look au muncit trei fete şi a durat în jur de trei ore.A fost foarte dureros şi abia aşteptam să termine, dar a meritat toată durerea pentru că mă simt foarte bine cu noul look şi primesc numai complimente. Majoritatea au crezut că sunt braziliancă.

 Eu mi-am dorit această schimbare pentru că atunci când merg într-o ţară străină îmi place să mă îmbrac ca ei şi să încerc tot felul de chestii locale.” povesteşte tânăra.

collage

Artista este deja pusă pe treabă. A intrat în studio imediat după ce s-a întors din Africa şi are planuri mari pentru perioada următoare.

“Pregătesc un nou single. Vă spun doar că va fi o surpriză plăcută. E în limba română şi e despre dragoste.” spune ea.

 Aşadar, vacanţa a fost binevenită înaintea unei veri pline de evenimente.

 “Aveam nevoie de o vacanţă ca de aer, eram foarte obosită şi nici inspiraţie pentru compus nu mai aveam. Acum am venit cu forţe proaspete, şi dacă piesa o să prinda bine, Doamne ajută să muncesc toată vara. Doar că atunci când iubeşti ce faci nu mai numeşti muncă, ci plăcere. Aşa că sper ca toată vara să fiu ocupată.Oricum îmi place viaţa asta agitată.” a mai declarat Maria Andreea.


12969369_1176022622408040_1044201388_n

12992229_1175314172478885_551983149_n

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.