EXCLUSIV! A cunoscut succesul în străinătate, dar acum vrea să cucerească şi România! Află povestea lui Karym, un artist român cu planuri măreţe!

0

Karym este unul dintre artiştii români care au cunoscut succesul în străinătate. Recent, el şi-a lansat prima melodie în limba română, în colaborare cu Adrian Ţuţu şi piesa s-a bucurat de un real succes. Dar nu se opreşte aici. Pregăteşte noi hituri şi surprize pentru fani.

A lansat piese care s-au bucurat de succes în mai multe ţări europene, iar anul acesta şi-a propus să cucerească şi România. Şi a reuşit! Karym a devenit cunoscut după ce a scos piesa “Nu vrei”.

Deşi este originar din Brăila, Karym s-a făcut remarcat în lumea muzicală peste hotare. Acum este celebru şi în România. El a lansat o melodie în colaborare cu Adrian Ţuţu, câştigătorul primului sezon Românii Au Talent.Prima melodie cantată în limba română de tânărul artist se bucură de un real success în ţara noastră, având în prezent zeci de mii de vizualizări pe reţele sociale.

“Era normal ca la un moment dat să lansez o piesă şi în limba română. Nu va fi ultima, vor urma şi altele.Piesa “Nu vrei” a fost primită foarte bine, din punctul meu de vedere, am găsit deschidere în acest moment în industria muzicală mai multă decat acum şapte ani. Oamenii s-au schimbat, industria a evoluat. În ziua de azi trebuie doar să vrei şi să-ţi doreşti. ” ne povesteşte Karym.

Povestea piesei este defapt povestea artistului. “Nu vrei” este defapt o baladă emoţionantă. El mărturiseşte că versurile piesei reflectă cel mai mare hop pe care a trebuit să îl depăşească în relaţia lui.

“Melodia este inspirată din viaţa mea. Consider că o relaţie care s-a încheiat nu reprezintă neapărat un eşec, este o experienţă prin care bănuiesc că majoritatea oamenilor au trecut. Din acest motiv ştiu cu siguranţă că mulţi dintre ascultatorii piesei se vor regăsi şi melodia va fi apreciată, iar mesajul ei va fi pe deplin înţeles.” spune Karym.

karym

Karym s-a remarcat în 2014 cu single-ul “Dangerous”, lansat împreuna cu proiectul muzical de succes Balkan Avenue, din Grecia. Dupa acesta au urmat alte piese, precum “Feel my love”, “So beautiful” şi “You”, melodii care s-au bucurat de succes în în Franţa, Grecia, Germania, Polonia şi Slovacia. Mai mult, anul trecut, o melodie lansată de Karym a reuşit să urce până pe locul 11 în clasamentul iTunes din Cehia şi pe locul 14 în Top 100 iTunes din Slovacia.

“Unele din piesele mele au avut succes în afară şi îmi doresc ca şi în ţară să fac o treabă bună în acest sens. Oricine îşi doreste ca piesa sa devină hit, pentru acest lucru trebuie să munceşti foarte mult şi răsplata cuvenită va veni la timpul ei. 

Piesa care a reusit să-mi aducă cele mai mari satisfacţii profesionale a fost melodia “Fell my love”, care a reuşit să se claseze pe primele locuri în mai multe ţări Europene. “ ne-a povestit artistul.

karym2

Artistul nu se rezumă doar la atât. Karym are planuri mari pentru lumea muzicală din România.

“Am în plan mai multe proiecte care cu siguranţă vor reprezenta un mare pas înainte în cariera mea muzicală. Dupa featuringul cu Ţuţu, urmează primul meu single solo în limba română despre care vă voi dezvălui mai multe la momentul potrivit.

Atât vă pot spune: este produs de o artistă cunoscută :)” a mai declarat Karym.

karym

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here