Eventus Mobili – Închirieri mobilier pentru evenimente

0

Organizarea oricărui eveniment de masă, fie că este o expoziție sau o petrecere corporativă, prevede crearea unei zone de lounge, unde oaspeții se pot relaxa și discuta într-un cadru informal. Dar, pentru a crea o atmosferă plăcută și relaxată în acest loc, ai nevoie de închirierea de mobilier pentru evenimente de la Eventus Mobili, deoarece zona trebuie decorată corespunzător. Iar instrumentul principal care te poate ajuta să realizezi toate acestea este mobilierul confortabil, care corespunde unui anumit eveniment.

Achiziționarea de mobilier numai pentru organizarea unui eveniment, nu este rațională din punct de vedere al costurilor financiare. Și ulterior, problema depozitării sale provoacă, de asemenea, dificultăți, deoarece nu orice companie își poate permite să închirieze o cameră specială pentru aceasta. Pentru a rezolva astfel de probleme, astăzi există un serviciu special – închirierea de mobilier pentru evenimente de la Eventus Mobili.

Eventus Mobili – Avantajele închirierii de mobilier

Avantajele închirierii de mobilier fac ca acest serviciu să fie foarte popular. În primul rând, acesta constă în capacitatea de a aranja fiecare eveniment exact așa cum dorești. Adică să folosești piese de mobilier, al căror design va sublinia prestigiul companiei și va face o impresie bună partenerilor. De exemplu, atunci când alegi mobilier pentru expoziții, există opțiuni care se potrivesc cel mai bine stilului în care vor fi decorate pavilioanele expoziției. Un alt avantaj al închirierii de mobilier este că, toate grijile asociate cu încărcarea și transportul acesteia sunt preluate de compania care furnizează aceste servicii.

Dacă ai planificat un eveniment, la care vor participa mulți oameni, iar problema mobilierului nu este încă rezolvată, nu ezita – contactează Eventus Mobili și va exista o soluție și pentru problema legată de pregătirea evenimentului tău. Organizarea oricărui eveniment de masă, fie că este o petrecere corporatistă, fie că este o nuntă, un botez, un eveniment de familie, prevede crearea unei zone de lounge unde oaspeții se pot relaxa și discuta într-un cadru informal. Dar, pentru a crea o atmosferă plăcută și relaxantă în acest loc, zona trebuie decorată corespunzător. Iar instrumentul principal care te va ajuta să realizezi toate acestea este mobilierul tapițat confortabil.

Când și ce fel de mobilier este necesar?

Înainte de a continua cu căutarea mobilierului ideal pentru un anumit eveniment, este important să se determine specificul evenimentului. Alegerea pieselor necesare depinde de caracteristicile invitaților și de locul de desfășurare a evenimentului. De la Eventus Mobili poți să alegi exact ceea ce ai nevoie:

·pentru o petrecere pe plajă sau pentru un eveniment în aer liber – mese și scaune din plastic;

·pentru un mare eveniment corporativ – mobilier original de diferite culori și forme;

·pentru o nuntă sau un eveniment festiv – articole de interior solide și elegante în stil clasic;

·pentru un eveniment tematic – mese stilizate și chiar extravagante, scaune, tejghele de bar și multe altele.