Ești pregătită pentru festivalurile verii? Alege o manichiură în culori electrizante!

0

Cele mai tari festivaluri încep în doar câteva zile. Dacă ținutele tale sunt pregătite, trebuie să te gândești mai departe cum va arăta look-ul tău întreg. O manichiură colorată îți va întregi ținuta și sigur te va scoate în evidență.

Festivalurile îți oferă oportunitatea de a îmbrăca acele haine pe care în mod normal nu le-ai purta în oraș. Dacă ți-ai pregătit deja ținutele, este timpul să treci la partea de înfrumusețare. Începe cu manichiura!

O rochie albă, în stil boho chic merge mână în mână cu o manichiură în cele mai puternice culori specifice pentru vară și festivaluri. Specialiștii de la Nail Art Professionals îți recomandă manichiura în culori NEON.

Electric Diva

Cu o manichiură în culori aprinse, NEON, acompaniate cu un outfit adecvat de festival, cu siguranță te vei face observată în mulțime. Nail Art Professionals dispune de o gamă largă de astfel de culori. Lasă-te pe mâna specialiștilor și alegeți împreună nuanța care ți se potrivește.

 

electric diva

 

Yellow Hello: o culoare electrizantă și optimistă care transmite un vibe pozitiv. Este perfectă pentru oricine care cunoaște sensul adevărat al cuvântului distracție.Unghiile tale vor străluci pe fundalul muzical de la festivalurile acestei veri.

Pink Lady: un amestec de energie, gingășie și pozitivism care va completa orice ținută de festival.Această nuanță reușește să scoată la suprafață personalitatea ta.

Hot Carrot: bronzul de vară completat de această culoare va fi imaginea ta perfectă pentru orice festival la care vei lua parte.

Green Diva: când ne gândim la festivaluri cu siguranță trebuie să avem în minte imaginea unei petreceri în aer liber. Purtând această nuanță, vei trăi cele mai energizante clipe.

Coral Essence: această culoare spune totul despre o persoană excentrică, nonconformistă și cu mult chef de viață. Se va mula perfect după personalitatea ta și cu siguranță te vei face observată.

Fushia Freeze: o culoare pe care cu siguranță nu ai cum să o uiți. Ea vine la pachet cu toate amintirile pe care le vei avea in urma festivalurilor.

Aceste culori sunt cele mai potrivite pentru un look de festival. Nu ai nevoie decât de puțin curaj să alegi ceva diferit. O mică pată de culoare nu strică niciodată!

festival nails

Fă-ți și tu o programare la salonul Nail Art Professionals din Cluj Napoca! Astfel, prezența ta la festivalurile verii va fi cu adevărat remarcabilă!

Pentru mai multe detalii accesează www.nailart-studio.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.