Home / Fashion / Espadrilele, încălțările potrivite în orice vacanță!

Espadrilele, încălțările potrivite în orice vacanță!

Urmează să pleci în vacanță și nu știi ce încălțăminte să îți pui în bagaj? Pe lângă papucii de plajă, o pereche de espadrile poate fi alegerea potrivită! Nu doar că sunt în trend, dar espadrilele sunt și foarte confortabile!

Vara aceasta espadrilele sunt în trend, iar specialiștii recomandă purtarea acestora atât pentru doamne cât și pentru domni. În culori vesele și cu printuri simpatice, espadrilele se găsesc pe piață într-un număr foarte mare, așa că ai de unde alege!

Dacă pleci în vacanță trebuie neapărat să îți pui în bagaj o pereche de astfel de încălțări. Nu doar că sunt comode, dar lasă piciorul să respire și se potrivesc perfect oricărei ținute. Astfel, plimbările lungi într-un oraș de vis, sau pe o plajă cu soare vor fi mai ușoare!

Poți purta espadrilele cu o pereche de pantaloni scurți, fuste, sau rochii lungi. De asemenea, espadrilele te pot salva și în ceea ce privește ținutele de ieșit în oraș, sau la un cocktail. Vei avea un look foarte fresh, în trendul acestei veri! Iată câteva modele cool dintre cele mai fashion încălțări care se poartă în acest sezon!

About paginadelifestyle

Check Also

Feeric Fashion Week, ziua a doua. De la Palatul Buckingham la Sibiu

Cea de-a doua zi a celei de-a 11-a ediții a Feeric Fashion Week a debutat ...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.