Era să fie cea mai sexy primăriţă din România! Uite ce anunţ a făcut Daiana Feher pe Facebook!

0

“Dragi prieteni, vă anunț oficial că anul acesta voi candida pentru postul de primar al municipiului Satu Mare.” a scris Daiana Feher pe Facebook. Frumoasa sătmăreancă şi-a uimit toţi prietenii cu acest anunţ şoc. Apoi au venit şi proiectele pentru micul oraş.

daiana 1

Daiana Feher putea fi cea mai sexy primăriţă din România. Nu puţini au fost cei care au spus clar că ar vota-o pentru fotoliul de primar al oraşului Satu Mare. Din păcate pentru ei, totul a fost o mică glumă!

Până a anunţat că postarea ei a fost doar o mică păcăleală, fostul fotomodel şi-a ţinut fanii în suspans. Apoi a revenit cu un text haios, care a cuprins proiectele propuse pentru oraşul Satu Mare:

“Proiectele mele pentru Satu Mare sunt următoarele:
*In regim de urgenta pana la repararea drumurilor, gropile vor fi presemnalizate cu pitici decorativi de gradină, acest lucru infrumusetand orașul. Xanax gratuit tuturor soferilor.
* Satu Mare oras universitar și centru medical estetic.
– Propun înființarea unor noi universități și centre medicale, motivând studentele, pe tot parcursul anilor de studiu, cu operații estetice gratuite, si implanturi cu silicon. Acest lucru având un efect pozitiv și asupra investitorilor străini, care nu vor ezita sa vină in orașul nostru.
Studenții eminenți vor avea abonamente gratuite la saloanele de masaj erotic, pentru eliminarea stresului acumulat in timpul orelor de studiu.
Tot de abonamente de acest tip vor avea parte și angajații care efectuează ore suplimentare la locul de muncă. Astfel întărim forta de munca și la servici, și acasa.
* Legalizarea Marijuanei pentru pensionari. Acest act fiind benefic și pentru raporturile familiare, având consecință apropierea dintre bunici și nepoți.
* Femeile singure de mai mult de 3 luni de zile, vor avea la dispoziție gratuit, din partea primăriei de: grădinari, instalatori, electricieni, și ajutor pt orice servicii casnice, sau la alegere dildo-uri roz cu luminițe.
*Gospodinele vor beneficia gratuit de cablu tv la toate posturile care emit telenovele.
* Al treilea pod de la Satu Mare la Gold Plaza Baia Mare.
Vă mulțumesc din suflet pentru susținere!
Cu respect Daiana Pe Tocuri” a scris Daiana Feher pe Facebook.

daiana 2

daiana 3

Chiar şi aşa, dacă era adevărat, oraşul Satu Mare ar fi avut cea mai sexy primăriţă din România. Şedinţele Consiliului Local nu ar mai fi fost atât de plictisitoare, proiectele locale ar fi fost mai multe şi tinerii nu ar mai fi plecat din oraş. În plus, suntem siguri că micul oraş nu ar mai fi confundat cu Maramureşul 🙂

(pamflet!)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here