Ellie Goulding și-a lansat noua colecție de încălțăminte pentru sezonul toamnă-iarnă! Cât costă pantofii vedetei la noi în țară

0

Cântăreața britanică Ellie Goulding și-a lansat noua colecție pentru sezonul toamnă-iarnă 2017, realizată în colaborare cu un celebru brand de încălțăminte. Frumoasa artistă propune modele simple, sofisticate, dar și foarte îndrăznețe. Iată ce se poartă în următoarele luni, în viziunea cântăreței!

Ellie Goulding este una dintre cele mai iubite artiste din toată lumea. Toate melodiile ei ajung hituri, iar show-urile pe care le susține se bucură de un public extrem de numeros. De asemenea, Ellie Goulding este un adevărat fashion icon, devenind un exemplu pentru multe tinere care îi ascultă muzica.

De câteva luni, artista a devenit imaginea unui celebru brand de încălțăminte, ea semnând deja o colecție de primăvară-vară pentru aceasta.

Acum, Ellie Goulding a lansat o nouă colecție în colaborare cu Deichmann. Modelele de încălțăminte propuse de frumoasa vedetă sunt deja disponibile și în magazinele din România cu prețuri care nu depășesc 200 de lei. Pantofi sport, casual, ghete și cizme…toate poartă amprenta talentatei artiste.

Noua colecție se numește “Rock Your Look” și videoclipul de prezentare a fost lansat pe pagina de Facebook a artistei.

So excited! My new collection Deichmann starts today! Check out my favourite pieces #rockyourlook #deichmann

Publicată de Ellie Goulding pe Luni, 28 august 2017

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.