Elementul ce onorează astăzi evenimentele moderne: barul mobil

0

Unii tind să creadă că locația propriu zisă în care se desfășoară un eveniment este principalul pion care dictează reușita unei petreceri, însă factorii ce își aduc contribuția în acest sens nu se limitează la atât. Atenția oaspeților va fi îndreptată mai ales în direcția decorului, a ceea ce oferă practic spațiul: băutura și mâncarea, respectiv modul în care sunt servite și totodată calitatea lor.

Acolo unde intenția este de a realiza un party memorabil, astfel de aspecte trebuie bifate cu succes, fără compromisuri. Pentru a oferi publicului participant condiții excelente, în care să se simtă asemenea, organizatorii de petreceri se orientează tot mai mult după barurile mobile, care constituie o modalitate mai practică și eficientă de a-și atinge scopul.

Un meniu bun este desigur necesar pentru a reda buna dispoziție a oaspeților, însă băutura servită este de fapt cea care o menține. Diversitatea existentă astăzi este o problemă când vine vorba despre satisfacerea și a celor mai rafinate gusturi. Lucrurile stau cu totul diferit însă atunci când soluția o oferă Barblade, echipă de profesioniști în prepararea unor băuturi delicioase, alcoolice și non-alcoolice.

Întreținerea atmosferei petrecerii, obiectivul major al celor ce organizează party-uri, poate fi realizată fără prea mari bătăi de cap cu ajutorul unui bar mobil modern, practic și bine organizat. Există această tendință din ce în ce mai accentuată de a organiza petreceri tematice: sunt mai interesante, iar barul poate fi personalizat mai ușor cu băuturile potrivite. Este și unul dintre motivele pentru care a pornit acest trend, de a închiria un bar mobil.

Tipuri de baruri tematice care ar putea reprezenta un interes

În funcție de sezon, dar și de tipul petrecerii organizate, reușita acesteia poate fi dictată de un candy bar, un lemonade bar, de un sushi bar, un punch interactive bar și așa mai departe. Despre posibilitățile existente în acest sens pot afla mai multe cei interesați de la experții Barblade.

Desigur că nu doar băutura propriu zisă va face diferența în ceea ce privește efectul ei. Contează enorm ca servirea să fie impecabilă. În cazul barurilor mobile ce pot fi închiriate cu Barblade, prestația o oferă barmanii cu experiență în bartending.

Tot felul de delicii ce pot fi servite din pahar, arome inconfundabile și gusturi rafinate, selecții de băuturi dintre cele mai diversificate, toate sunt realizate cu succes de barmanii Barblade, pregătiți corespunzător în funcție de locația în care le sunt solicitate serviciile, dar și de tematică.

Despre care sunt băuturile recomandate a fi consumate în fiecare stagiu al petrecerii, pentru a rezista pe întreaga ei durată, dar și despre cantitățile optime de amestecuri pentru fiecare pahar în parte vor ști toate detaliile necesare barmanii care vor oferi oaspeților un show pe cinste prin modul în care le servesc băuturile.

Surprizele se țin lanț. Pentru că barul mobil este complet, organizatorii nu trebuie să își pună problema unor costuri extra. Acesta poate include toate cele necesare, începând de la vodka cocktails și whisky și până la shot-uri, diverse cocktailuri aromate și virgin cocktails.

O altă problemă care poate fi tăiată de pe lista de preocupări se referă la cantitățile necesare de băutură în funcție de proporțiile petrecerii. Desigur că interesul va fi şi despre cantitatea suficientă, dar nu exagerat de multă încât să rămână. În cazul barului mobil, se va achita doar ceea ce se consumă. Așadar, oaspeții vor putea servi din plin băuturile preferate, pentru ca la final să nu fie în plus niciun strop de băutură, de altfel o cheltuială suplimentară fiind aceasta.

Alte motive pentru care Barblade este o alegere inspirată

Atunci când opțiunile sunt multiple, alegerea poate întâmpina probleme. Trebuie să existe siguranța că cea realizată este și cea mai potrivită. Pe scurt spus, serviciile oferite de echipa Barblade sunt de top pentru că prezintă complexitatea dorită de oricine: barul mobil utilat complet și decorat, pahare, ustensile profesionale, gheață, consumabile diverse, pachete de băuturi, ingredientele necesare pentru a prepara cocktailuri delicioase, dar și coordonare, planning, consultanță, logistică, printre altele.

Pe pagina oficială – www.barblade.ro – se regăsesc mai multe informații cu privire la serviciile pe care le include portofoliul Barblade, iar cei interesați pot solicita consultanță în ceea ce privește realizarea unei alegeri ce corespunde întocmai cu dorințele proprii, dar și cu așteptările publicului.