El este make up artistul vedetelor!

0

Este unul dintre cei mai cunoscuți make-up artiști din țară și zeci de vedete au trecut pragul salonului său. Alex Rădulescu a colaborat cu cele mai mari nume din show-bizzul autohton, iar de câțiva ani este asistentul personal al lui Ștefan Bănică Jr. Cât de pretențioase sunt vedetele din România când vine vorba despre aspectul lor aflați din materialul următor.

Make-up artistul din videoclipul lui Ştefan Bănică Jr, nu este un actor, ci chiar Alex Rădulescu, cel care îl machiază pe artist înainte de fiecare filmare, apariţie TV sau concert. „Am o colaborare foarte mare cu Ştefan Bănică Jr, dar toată lumea ştie deja că sunt make up artistul lui personal”, spune Alex Rădulescu.

Cu o carieră de peste 20 de ani în domeniu, Alex a colaborat cu numeroase vedete autohtone. Are o relație strânsă cu băieții de la 3sud-est, dar și cu Roxana Nemeș, artiști pe care îi machiază pentru cele mai importante evenimente. Dar lista clienților săi nu se oprește aici.”Din România cred că sunt foarte multe vedete care au trecut prin mâna mea la machiaj, Ozana Barabancea, Ana Lesko, Andreea Bănică, fetele de la Heaven, chiar şi fetele de la Bambi au trecut pe la mine.Au fost şi Elena Gheorghe, Nico, Vlad Miriţă dar sunt foarte mulţi.” povesteşte Alex.

De curând, Alex a început  o colaborare şi cu pianistul Havasi şi legendarul violonist Edvin Marton, pe care i-a machiat la evenimente şi emisiuni tv când s-au aflat în România. 

Alex Rădulescu spune că vedetele nu sunt pretenţioase atunci când ajung la el.Ceva mai dificil e însă când vine vorba despre machiajul vedetelor masculine.”Băieţii din trupele de rock nu prea vor să fie machiaţi, dar până la urmă le explic că nu se poate fără machiaj şi ei înţeleg asta.” ne-a dezvăluit Alex.

Pe lângă colaborările cu vedetele din show-bizz, Alex Rădulescu se mândrește că a reprezentat ţara noastră la competiţiile internaţionale de profil, de unde s-a întors cu numeroase premii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here