Ei sunt cei mai buni dj-i din lume! Martin Garrix, din nou pe primul loc în clasamentul DJMag

0

Martin Garrix a fost desemnat din nou “cel mai bun dj din lume”! Extrem de iubit de public, tânărul olandez a reușit și în acest an să devanseze nume sonore ale muzicii EDM. Pe următoarele locuri în clasamentul DJMag se află Dimitri Vegas & Like Mike, Armin van Buuren, Hardwell și Tiesto. 

Cel mai bun DJ din lume este fără doar și poate MARTIN  GARRIX. Celebrul artist a fost din nou votat de fani și a ajuns în fruntea clasamentului DJMag, revista care premiază an de an cei mai iubiți dj-i din întreaga lume.  Decernarea premiilor a avut loc în cadrul evenimentului Amsterdam Dance Event și a fost transmis live pe pagina publicației.

La doar 21 de ani Martin Garrix a depășit în topul celor mai buni 100 de dj artiști care au zeci de ani de experiență în spate. Pentru al doilea an consecutiv, Martin a fost desemnat drept regele muzicii EDM. Nici nu este de mirare: show-urile lui Martin Garrix sunt extrem de așteptate la orice festival, iar muzica pe care o produse ajunge mereu în toate topurile de specialitate. Tânărul olandez a fost premiat pentru aceste performanțe în cadrul galei DJMag, iar trofeul i-a fost înmânat de către un alt dj extrem de iubit de public, David Guetta.

Watch the #Top100DJs award ceremony live stream from AMF right now!

Publicată de DJ Mag pe Sâmbătă, 21 octombrie 2017

Pe locul doi în clasamentul DJMag se clasează celebrul duo Dimitri Vegas & Like Mike. În 2015 ei au fost pe primul loc, iar de doi ani se mențin pe locul doi. Următorul în top este Armin van Buuren, cel mai iubit dj din toate timpurile. De-alungul carierei sale, Armin a câștigat mai multe premii, iar acum se bucură pentru reușita fiecărui coleg.

Clasamentul DJMag este completat apoi de Hardwell, Tiesto, The Chainsmokers, David Guetta, Afrojack, Steve Aoki și Marshmello, ei fiind primii 10 din lume. În topul celor mai buni 100 de dj-i au ajuns și alte nume sonore, mulți dintre ei fiind tot mai aproape de primele locuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.