Home / Life / Educația continuă și piedicile sale de depășit
Foto: pixabay.com

Educația continuă și piedicile sale de depășit

Din punct de vedere al educatiei continue, lucrurile nu stau foarte roz. Cursurile devin din ce in ce mai inaccesibile oamenilor cu venituri mici, iar acest lucru mareste discrepanta existenta intre cei cu educatie multidisciplinara si cei cu o educatie de baza si cu formare numai intr-un singur domeniu comun, care nu se regaseste printre cele banoase.

Cum pot fi depasite piedicile

Din fericire si datorita flexibilitatii pietei financiare actuale, aceasta piedica devine una ce poate fi depasita, in sensul in care taxele de inscriere la cursuri devin mult mai usor de achitat. Chiar daca veniturile sunt mici si taxa de inscriere sau costul cursului dorit se ridica la un nivel care nu pare de acoperit, un imprumut rapid de maxim 2000 de lei pentru o perioada scurta este exact ceea ce trebuie!

La cursuri – din obligatie sau din placere?

Cursurile de formare profesionala sunt impuse uneori de locul de munca sau cresc sansele de angajare la un alt loc de munca, de multe ori mai bine platit si care elimina munca fizica. Cursurile de dezvoltare personala, de asemenea, aduc avantaje cursantului prin insuflarea de abilitati care vor fi apreciate la locul de munca pentru o avansare sau care vor fi apreciate de un viitor angajator, in ideea unui nou inceput profesional. In ideea formarii unei alte cariere.

O lectie… neobisnuita

Se poate spune ca un credit rapid ajuta oamenii in cariera lor, oricare ar fi aceea sau oricare s-ar dori sa fie.Veniturile mici incasate luna de luna trebuie privite numai ca o situatie defavorabila momentana, care trebuie depasita cat mai repede. Oportunitatea unui imprumut rapid este ea insasi o lectie de educatie financiara. Este ea insasi un lucru care participa la procesul continuu de educatie.

Educatia continua… continua

Educatia continua incepe inca din momentul 0 daca optica se schimba si daca inscrierea la cursuri se face din vointa, nu din obligatie. O alta piedica a educatiei continue consta in eliminarea disciplinei din actul de invatare. Adultii nu mai sunt constransi sa fie prezenti la cursuri, intrucat nu li se pune absenta. Adultii gasesc de multe ori mai comod sa se odihneasca in weekend decat sa si-l ocupe cu un mediu in care se vede nevoit sa lucreze in scopul dobandirii de abilitati si cunostinte. Disciplina urrmarii unui curs trebuie sa fie autoalimentata, si iata cum o alta piedica este inlaturata, iar educatia poate ramane continua si pe mai departe.

 

About paginadelifestyle

Check Also

Cursurile de pian si beneficiile asupra dezvoltarii copiilor

Se spune ca activitatile extrascolare ii ajuta pe copii sa se dezvolte din punct de ...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.