Ea este Miss Universe 2018! Are doar 24 de ani și o carieră de succes în televiziune!

0
Foto: gmanetwork.com

Miss Filipine, Catriona Gray a primit anul acesta marele titlu de Miss Universe 2018! Tânăra de 24 de ani a câștigat concursul de frumusețe care s-a desfășurat la Bangkok. Frumoasa câștigătoare are o carieră de succes la vârsta ei. 

Catriona Gray, deţinătoarea titlurilor de Miss Univers Filipine 2018 şi Miss World Filipine 2016, este o filipinezo-australiană care este prezentatoare de televiziune, cântăreaţă, model şi iniţiatoarea unui proiect caritabil în Manila.

Potrivit clickpentrufemei.ro, tânăra a a spus că a învăţat să fie recunoscătoare şi “să caute frumuseţea din viaţă” în timp ce preda pentru copiii săraci din mahalalele din Manila când a fost întrebată de prezentatorul Steve Harvey care a fost cea mai importantă lecţie primită până acum.

“Mi-aş dori cu siguranţă să extind platforma pe care o am pentru educaţie”, a mai spus Catriona Gray.

Miss Universe 2018 a povestit că a început să lucreze cu organizaţiile pentru combaterea HIV-SIDA după ce , în urmă cu câţiva ani, a pierdut o prietenă din cauza unei complicaţii provocate de SIDA.

Locul doi la Miss Universe 2018 a fost ocupat de Miss Africa de Sud, Tamaryn Green (24 ani). Podiumul a fost completat de reprezentanta Venezuelei, Sthefany Gutierrez în vârstă de 19 ani.