E oficial! Emily in Paris va avea încă două sezoane!

0

Celebrul serial “Emily in Paris” va avea încă două sezoane! Anunțul a fost făcut de protagoniștii filmului care se declară extrem de încântați de faptul că au revenit la filmări.Totul se întâmplă în această perioadă când al doilea sezon se bucură de mare succes.

Netflix a lansat la sfârșitul anului trecut sezonul 2 al serialului “Emily in Paris” iar asa cum era de asteptat filmul a ajuns rapid in topul celor mai urmarite de pe celebra platforma de streaming. Milioane de fani au asteptat sa vada noile aventuri ale simpaticei actrite in Paris.

Lily Collins joacă în rol principal într-un peisaj parizian superb. Actrita a anuntat pe contul personal de Instagram ca s-a intors la filmari si acum este oficial: serialul va avea inca doua sezoane! Postarea i-a bucurat pe fanii care deja au savurat cele doua sezoane si acum sunt nerabdatori sa vada continuarea serialului!

După ce primește jobul mult visat în Paris, Emily Cooper, o directoare de marketing din Chicago, trebuie să găsească un echilibru între muncă, prieteni și dragoste.

Lily Collins joacă în rol principal într-un peisaj parizian superb. Serialul este creat de Darren Star(„Totul despre sex”).