După ce a rupt topurile cu Vescan, Mellina lansează primul single solo! Ascultă aici melodia!

0

Dupa single-urile de succes alaturi de Vescan, Mellina lanseaza “Minciuna ma omoara”, primul single solo dupa hit-ul “Poza de album” ce i-a adus si numele de “Regina Youtubului” in 2014 datorita ascensiunii rapide si numarului mare de vizualizari de pe Youtube.

Artista a revenit în forță cu o melodie solo.

“Am acceptat cu drag invitatia de a face XSession pentru piesa “Minicuna ma omoara” si am foarte mari emotii fiind primul single solo dupa hit-ul “Poza De Album”. Vreau sa multumesc celor doua echipe implicate Mango Records si Music Expert Company pentru increderea pe care o au in mine si nu in ultimul rand sper ca piesa sa ajunga la inimile voastre”, spune Mellina.


13219580_1186753188024935_1981891876_n

“Minciuna ma omoara” este compusa de DOMG (Dorian Oswin si Mihai Gruia), la orchestratie au mai contribuit Marc Reyen si John Deeper, versuri marca Vescan alaturi de Mellina si DOMG, iar productia video este realizata de Claudiu Stan.

“Piesa vorbeste de minciuna care omoara, despre ideea ca poti sa-mi faci ce vrei dar nu ma minti iar si iar, pentru ca intr-o zi o sa ti spun “La revedere”. Am lucrat cu drag la aceasta piesa cu cei de la DOMG si Vescan. Va astept parerile despre piesa cu mare drag pe pagina mea de Facebook: https://www.facebook.com/MellinaOfficial, a adaugat Mellina.

Puya si Vescan sunt initiatorii proiectului XessionMUSICVLOG, care reuneste mai multi artisti in jurul studiourilor Scandalos Music si DOMG (Dorian Oswin si Mihai Gruia), cei cu care au mai colaborat si in anii trecuti pentru “Cutremur in inima mea” si “Poza de album”, semnate Mellina si Vescan.

Daca nu va mai aduceti aminte cum a debutat Mellina in muzica, va amintim ca a aceasta a facut primii pasi in muzica in 2011, insa a cunoscut succesul in 2014 odata cu hit-ul „Poza de album” feat. Vescan. Piesa i-a adus primul premiu important din cariera: “Strongest Message” la RMA 2014.

A urmat piesa „Cutremur in inima mea” si colaborari cu artisti precum: Bere Gratis („Pana sus la cer”), Two („Vinovat”), DOMG („You Broke My Heart”) si JerryCo („Daca ma iubesti”). Mai mult, artista si-a deschis si o scoala de canto alaturi de buna ei prietena, Maria Simion.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here