Dulciuri de post delicioase de la Food Mall

0

Postul Paștelui este cel mai lung dintre toate cele patru posturi importante din calendarul Ortodox. Anul acesta Postul Paștelui a început pe data de 2 martie și durează până pe 18 aprilie, urmând ca pe 19 aprilie creștinii ortodocși să sărbătorească Învierea Domnului. Creștinii care țin posturile de peste an, dar și cei care au adoptat un stil de viață vegan au nevoie de produse de post de calitate care să le asigure necesarul zilnic de nutrienți dar și care le satisfacă pofta de dulce. 

Dacă te numeri printre cei care caută produse de post delicioase pentru această perioadă a anului, trebuie să știi că există un loc de unde poți comanda astfel de fursecuri, cornulețe, pișcoturi, napolitane, biscuiți, alune și semințe care te vor fermeca de la prima degustare. Descoperind produsele disponibile pe site-ul Food Mall, te vei putea bucura de gustul dulciurilor de odinioară.

Biscuiții spritati, biscuiții populari, cornulețele, fursecurile asortate și mixte, dar și napolitanele Harley sunt toate produse de post delicioase care te vor ajuta să treci mai ușor peste restricțiile alimentare din această perioadă.

Dacă îți plac batoanele șprițate, poți încerca batonul șprițat cu vanilie Harley. Gustul său aromat îți va fermeca simțurile și te va face să visezi la perioada plină de farmec a copilăriei.

Dacă îți plac cornulețele, ai la dispoziție o gamă largă de produse din care poți alege : Harley îți propune cornulețe cu cremă de căpșuni, cu caise sau cu fructe de pădure. Decizia va fi grea, pentru că toate sunt delicioase.

Dacă preferi napolitanele, la Food Mall vei găsi o gamă largă de produse delicioase de post: poți comanda napolitane simple, cu cremă de lămâie, de vanilie sau de cacao.

Food-mall.ro este primul supermarket online din Romania de unde poți comanda dulciuri proaspete, pregătite după rețete tradiționale. Fabrica de dulciuri situată în Brăila produce o gamă largă de fursecuri, biscuiți, napolitane, pișcoturi, nuci, toate reunite sub brandul Harley.

Fursecurile Harley sunt produse de tip mass market și se adresează cumpărătorilor care păstrează în amintire imaginea fursecurilor tradiționale pe care le pregăteau bunicile în trecut. Fiind la rândul lor iubitori de dulce și nostalgici ai prăjiturilor din copilărie, producătorii au reinterpretat aceste rețete, astfel încât produsele lor să fie ușor accesibile ritmului de viață actual. Scopul magazinului Food Mall este acela de a oferi clienților produse tradiționale românești de o calitate excelentă la un preț cât mai avantajos.