Dulapurile de depozitare din oțel inoxidabil, o necesitate obiectivă pentru afacerea ta HoReCa

0

Compania TC Romania Crown Cool oferă celor interesați dotări superioare din oțel inoxidabil neutru pentru industria alimentară (restaurante, baruri, cafenele, cantine etc.), dar și pentru industria farmaceutică (mobilier medical) sau alte diferite sectoare de activitate.

Se pot comanda de aici: mese, rafturi, dulapuri, tăvi gastronorm, cărucioare. Atât de dimensiuni standardizate, cât și configurații individualizate non-standardardizate.

Dulapuri inox pentru unitățile HoReCa

Dulapurile din oțel inoxidabil sunt indispensabile în astfel de locații de alimentație publică, unde igiena și rezistența la coroziune sunt esențiale pentru desfășurarea activității în cele mai bune condiții de siguranță și calitate.

În industria alimentară, dar și în cea farmaceutică, chiar nu se pot utiliza dotări realizate din materiale convenționale (lemn, de exemplu) dacă se dorește o igienă impecabilă a acestor piese de depozitare. Obligatoriu este necesară dotarea cu diverse modele de dulapuri din inox.

De la TC Romania Crown Cool se poate comanda de către orice profesionist HoReCa (și nu numai) un model sau mai multe de dulap inox de înaltă calitate, la un preț rezonabil, în dimensiunile și configurația de care are nevoie în unitatea sa.

Un astfel de dulap metalic inoxidabil pentru stocarea inventarului este un element must have într-o bucătărie profesională.

Dulapurile chiar merită cumpărate pentru o dotare cu un aer de secolul XXI în orice unitate de catering: cantină, bucătărie de restaurant, cafenea, ceainărie, bar, pizzerie, shaormerie, patiserie sau cofetărie. Acest tip de echipament neutru va permite oferirea de condiții optime pentru depozitarea ustensilelor manuale, aparatelor culinare mici. Electrice. de uz frecvent sau mai rar, a tacâmurilor și a diverselor ingrediente alimentare, în conformitate cu standardele sanitare și igienice cele mai înalte.

Dulapurile din oțel inoxidabil, parte integrantă a dotării unei bucătării profesionale

Procesul de gătit în unitățile de catering este caracterizat de mai multe etape.

Se lucrează în viteză, ca la armată, iar calitatea este asigurată de respectarea strictă a fiecărui proces tehnologic implementat și de aceea apare necesitatea obiectivă de a exista și un acces ușor la echipamentele de protecție (mai ales acum în timpul pandemiei de coronavirus), la dezinfectanți, nu doar la echipamentele de bucătărie obișnuite.

Iată de ce instalarea de dulapuri din oțel inoxidabil în încăperile de producție, dar și în zonele auxiliare de depozitare, va face posibilă să se creeze ieftin și rapid cele mai confortabile condiții de lucru pentru personal și, pe cale de consecință, să poată să se crească indicatorii de performanță din unitatea de catering respectivă.

Cele mai solicitate modele de dulapuri din inox sunt următoarele:

– dulapuri cu uși batante sau glisante, cu un design simplu, ușor de folosit;

– dulapuri cu uși pentru fiecare compartiment, a căror funcționare este de dorit în camerele de lucru sau depozitare cu o suprafață mică;

– dulapuri speciale cu rafturi extensibile, care garantează posibilitatea organizării optime a spațiului interior util.

Dulapurile de bucătărie pentru inventarul de catering se realizează din oțel inoxidabil de înaltă calitate AISI 304 și AISI 430, ceea ce permite garantarea unei serii de caracteristici avantajoase ale produselor de mobilier din inox respective:

– durabilitate și caracter practic, datorită proprietăților unice de performanță ale materialului utilizat la fabricarea lor;

– influență scăzută la efectele distructive ale mediului aparte existent în unitățile de alimentație publică, extrem de provocatoare;

– ușurința respectării standardelor sanitare și igienice;

– estetica deosebită: netezimea fără cusur a suprafeței, strălucirea metalică frumoasă, dată de inox;

– ușurința de curățare și dezinfectare;

– funcționalitate excelentă în utilizarea intensivă.

TC Romania Crown Cool ține cont de tendințele actuale din industria HoReCa în materie de piese de depozitare, în conformitate cu standardele stabilite prin norme legale și, prin urmare, oferă cele mai bune soluții moderne de amenajare interioară a unor spații de stocare.

Tu ce model de dulap inox te-ai gândit să comanzi de pe tcromania.com?