Dubaiul, așa cum nu l-ai mai văzut niciodată! FOTO

0
28

Dubaiul a devenit în ultimii ani reperul de necontestat atunci când ne gândim la cei mai înalți zgârie-nori din lume. Orașul, nu doar că este unul dintre cele mai moderne din întreaga lume, dar uimește prin aspectul său futuristic, desprins parcă din filmele SF. În timpul anului există însă unele fenomene meteorologice care fac din Dubai unul dintre cele mai frumoase locuri de pe planetă.

Dubai, situat pe coasta de sud-est a Golfului Persic, este cel mai populat oraș din emiratele Arabe Unite și fiind totodată unul dintre cele șapte emirate care compun statul. Dubai uimește în special prin impresionanții zgârie-nori care par să treacă dincolo de bolta cerească.  Vremea este în general stabilă în Dubai, cu zile în care fie este foarte cald, fie este excepțional de cald, relatează BBC.

dubai ceata

Există unele momente în timpul anului când, dacă te afli în locul potrivit și dacă ai noroc, poți vedea cum fascinantul oraș al viitorului devine un oraș al norilor. Ceața care se formează printre clădirile gigantice creează un spectacol unic.

dubai ceata

dubai ceata

Mai mult pe click.ro

Foto> Caters

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here