Home / Life / Două obiecte pe care ar trebui să le ai în casă pentru a fi sănătos
Foto: robbinsrealestate.com

Două obiecte pe care ar trebui să le ai în casă pentru a fi sănătos

Știai că sănătatea depinde și de mediul în care locuieși? Sunt o mulțime de obiecte prin casă care te pot îmbolnăvi, dar sunt și altele care te ajută să ai o stare mult mai bună. Pentru un aer purificat în casă păstrează plante în ghiveci. De asemenea, nu ezita să folosești culori la vopsirea pereților ori în alegerea mobilei.

Plante în ghiveci 

Foarte multe plante pe care le poți crește în apartament aduc beneficii sănătății tale, deoarece au puterea de a purifica aerul. Unele, de asemenea, emană te pot ajuta să adormi mai ușor.

Culoare

Numeroase studii au arătat că nuanțele pe care le alegem pentru a vopsi pereții locuinței, precum și culoarea mobilei, a covoarelor și a draperiilor pot să-și pună serios amprenta pe starea noastră de spirit. Într-un studiu al cercetătorilor olandezi s-a descoperit că galbenul este culoarea care poate insufla fericire, în timp ce albastrul poate ajuta la relaxare și la sporirea creativității.

 Sursa: realitatea.net

https://jysk.ro/green-days?utm_source=programmatic_audience&utm_medium=banner&utm_content=970x250&utm_campaign=RO_Display_2018

About paginadelifestyle

Check Also

Usile de exterior la comanda se integreaza perfect in stilul arhitectural al locuintei

Aspectul exterior al unei locuinte se poate schimba foarte simplu prin inlocuirea usilor de exterior. ...