dm aniversează 10 ani cu reduceri la cumpărături și concursuri cu premii săptămânale

0
177

Magazinele dm drogerie markt sărbătoresc 10 ani cu oferte, reduceri de până la 15% la cumpărături și concursuri cu premii săptămânale! Practic, fiecare client pleacă mulțumit și asta deoarece se poate bucura de prețuri mici și poate câștiga produse de calitate. În plus, clienții dm România se pot înscrie și la o tombolă pentru a câștiga o bicicletă. 

dm drogerie markt este una din cele mai puternice rețele de retail specializate în domeniul frumusețe, wellness, baby, produse pentru îngrijirea casei, oferind clienților săi o gamă largă de produse și mărci în aceste segmente. Primele magazine dm drogerie markt au fost deschise în Germania în anul 1973, urmând Austria în 1976. Extinderea a continuat cu Cehia, Ungaria, Slovenia, Croația, Slovacia, Serbia, Bosnia, România, Bulgaria, Macedonia și Italia.

dm drogerie markt România a fost înființată în anul 2007, an în care pe 22 noiembrie a și deschis prima filială în orașul de pe Bega, Timișoara, unde se află și sediul central. În același an au urmat magazinele din București. Anii 2008 și 2009 au stat sub semnul extinderii, rețeaua extinzându-se la în orașele Deva, Cluj Napoca, Arad, Oradea, Tîrgu Mureș, Brăila, Pitești, Constanța, Reșița, Buzău și Lugoj ajungând să numere 20 de magazine.

În 2010 a urmat un pas important pentru consolidarea proceselor companiei, sub forma introducerii sistemelor de concern SAP și primul sondaj de opinie în rândul angajaților dm, proces finalizat în anul 2011 când dm a aniverstat 4 ani și a deschis cea de-a 50-a filială.  Acum, dm are peste 100 de magazine deschise în România.

La zece ani de existență pe piața din România dm drogerie markt vine cu o mulțime de surprize pentru clienții săi. În toate magazinele din țară există super oferte, reduceri și concursuri săptămânale. Cei care cumpără produsele dm se pot înscrie la o tombolă prin care pot câștiga pe lângă produse de înfrumusețare o bicicletă!

dm drogerie markt SRL face parte din grupul dm care activează pe plan internațional și furnizează în 13 țări europene produse de drogherie și oferă, de asemenea, în China, o mică selecție a sortimentului dm prin intermediul unui magazin online.

Cifra de afaceri a concernului s-a ridicat la 10.259 mil. €, în anul financiar 2016/17, ceea ce reprezintă o creștere de 5,7% față de anul precedent. În întreaga Europă dm are aproape 60.000 de angajați și operează în 3.464 de filiale.