Dj Bia, nuntă de vis în Seychelles! Povestea tinerei şi imagini în exclusivitate de la marele eveniment!

0

Bianca Marciuc este o tânără din Satu Mare care se poate mândri cu multe realizări în viaţă. Sătmăreanca a avut o carieră frumoasă în televiziune, după care a plecat la o companie internațională din Dubai, unde lucra ca şi stewardesă. Acolo s-a îndrăgostit de o altă meserie care i-a adus şi un succes răsunător.

De la bordul avionului, la pupitrul de DJ

“Am început să mixez în cluburi şi evenimente fashion în urmă cu 3 ani,după ce am terminat cursurile academiei de Dj”Ministry of Sound”din Dubai. În perioada aceea aveam un job care presupunea să călătoresc,iar în zilele mele libere mergeam la şcoală şi studiam.La scurt timp după ce am terminat şcoala,au apărut ofertele şi evenimentele.” spune Bianca.

Cum este văzută meseria de DJ în străinătate?

“Ca şi oriunde altundeva.Normal,ca şi femeie,te loveşti de unele prejudecăţi,iar probabil primul gând al celor care te ascultă este că nu ştii să mixezi la nivelul la care poate mixa un bărbat,dar asta şi din cauza mass mediei ce promova la început Djanes care au pus muzică topless sau cazul Paris Hilton (care mima mixatul la primele evenimente mari). E mai simplu să stai în faţa unui public şi apeşi un buton de PLAY,decât să selectezi şi să te focusezi pe vibe-ul celor din faţa ta şi să mixezi live.Ele au fost valorile promovate,aşa s-au născut prejudecăţile.Cauză şi efect…Însă publicul nu poate fi minţit,chiar dacă ei nu văd ce faci tu exact în spatele pupitrului,simt când se face trecerea de la o melodie la alta,dj-ul adaugă acel “magic touch”când mixează tocmai prin emoţia pe care o trăieşte în momentul respectiv şi pe care o transmite publicului său.E un joc artistic până la urmă, de aici şi numele de Disc Jokey:) ” povesteşte Bianca.

 

Nuntă de vis, pe plajele din Seychelles

Recent, Bianca a avut parte de cel mai frumos eveniment din viaţa unui om. S-a căsătorit într-un loc superb, Insulele Seychelles. A fost o nuntă de vis, iar fotografiile demonstrează acest lucru.Cei doi radiază de fericire în fiecare imagine.

“Dacă stau bine să mă gândesc,dragostea la ei creşte în copac,mândria naţională fiind fructul coco de mer (inclusiv ştampila paşaportului pe care o primeşti la intrarea în ţară este un coco de mer), care este văzut ca un simbol al fertilităţii, fructul având două genuri:feminin şi masculin.” ne povesteşe tânăra.

 

Va mai îmbrăca rochia de mireasă

Asta pentru că vor face o petrecere tradiţională în România pentru familie şi prieteni.Starea civilă şi cununia religioasă au făcut-o în Seychelles. “Am ales această destinaţie pentru că a fost primul loc în care am zburat cu meseria de stewardesă şi mi-a rămas în suflet.” spune Bianca.

Îi dorim Casă de Piatră şi mult succes în carieră! P.S. Dacă doriţi să aflaţi mai multe despre Dj Bia , o puteţi găsi pe pagina ei oficială de facebook!

https://m.facebook.com/djbia7

Mulţumim Bianca! 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here