Distracție la înălțime! Winter Tour, pentru prima dată la Mărișel

0

Se anunță un sfârșit de săptămână cu multă distracție la zăpadă pentru clujeni. Winter Tour, cel mai mare festival de iarnă din România, ajunge în acest weekend la Pârtiile Mărișel. Schiorii și boarderii vor avea parte de concursuri cu premii, multe provocări, iar la finalul zilei petrecute la munte li se pregătește un après-ski party incendiar cu CDj Cristian-Daniel, dj rezident UNTOLD și dj Bogdan Ferentz.

Startul distracției se va sâmbătă, la ora 09.00. Snowboarderii vor putea să își dovedească skill-urile la concursul de sărituri cu placa, Ollie Jumps, iar schiorii vor fi provocați la slalom cu spatele. Cei mai puțin experimentați se pot întrece la sprint la deal în clăpari sau booti și la spin around the stick: șut cu mingea la poartă după mai multe rotiri în jurul bățului de schi. Pe lângă toate acestea vor fi pregătite experiențe VR, întreceri pe colace, bulgăreală, schi în gașcă pe giga-schiuri, concurs de best selfie sau skishots.

Cei care vor să se inițieze în sporturile de iarnă, se pot înscrie pe site-ul wintertour.ro la ore gratuite de schi sau snowboard. Acțiunea face parte din campania pro-mișcare “Ducem #5000depasipezi la munte” susținută de Simona Halep.

Pentru amatorii de senzații tari Buggy, noul ATV cu șenile din dotare, este pregătit să îi ducă pe schiori și boarderi în vârf de munte. Momentele de relaxare pot fi petrecute în lounge-ul Winter Tour care va fi amenajat la peste 1.200 de metri altitudine, la debarcarea telescaunului, cu fotolii-puf, încălzitoare și stații de încărcare a telefoanelor mobile. Iubitorii sporturilor de iarnă vor găsi aici muzică bună și băuturi calde.

Tot în lounge-ul Winter Tour, sâmbătă, se va da startul après-ski party-ului unde distracția va fi asigurată de CDj Cristian-Daniel, dj rezident UNTOLD, și Bogdan Ferenț.

“Suntem foarte bucuroși, deoarece în acest weekend suntem gazda unui super Après-Ski Party by Winter Tour. Ne pregătim intens pentru acest eveniment mult așteptat, pârtiile sunt în curs de amenajare, vom face multă zăpadă și ne vom distra pe cinste. Este o ocazie bună de a petrece câteva zile la munte, la ski, într-o atmosferă plină de energie pozitivă.” – Radu Mureșan, administrator Mărișel Ski & Bike Resort.

Program Winter Tour Mărișel:

Sâmbătă, 25 ianuarie:

09.00 – deschiderea oficială a evenimentului

10.00 – 16.00 – cursuri gratuite de schi și snowboard (înscriere online pe wintertour.ro)

10 – 15.30 – jocuri și concursuri cu premii:

 • ollie jumps – sărituri cu placa peste obstacol
 • sprint la deal în clăpari sau boots
 • plimbări cu ATV-ul cu șenile
 • concurs online de selfie
 • completează talonul și participă la tombola Winter Tour

15.30 – après-ski party by CDj (dj rezident UNTOLD)

Duminică, 26 ianuarie:

09.00 – 16.00 – jocuri și concursuri cu premii

 • slalom cu spatele
 • spin around the stick – șut cu mingea la poartă după mai multe rotiri în jurul bățului de schi
 • plimbări cu ATV-ul cu șenile

10.00 – 14.00 – cursuri gratuite de schi și snowboard (înscriere online pe wintertour.ro)

15.00 – extragerea câștigătoriilor la tombola Winter Tour.

Premii:

 • vouchere pentru o vacanță la schi în Italia (Val di Sole, 7-14 martie 2020)
 • vouchere pentru o vacanță de aventură în Samothraki, Grecia (august-septembrie 2020)
 • bilete la meciurile Sports Festival 2020 cu Simona Halep și Adrian Mutu (12-13 iunie 2020)
 • reducere la închirierea unei autorulote

Cei care acceptă provocările Winter Tour pot să plece acasă cu o serie întreagă de premii oferite pe loc: action cam-uri, vouchere de cumpărături Hervis, boxe portabile, coolere și baxuri de bere Corona.

Winter Tour 2020

Cea de-a șaptea ediție Winter Tour are loc în perioada 4 ianuarie-1 martie 2020, în 9 locații diferite din țară. Evenimentul susține dezvoltarea unei comunități a pasionaților de sporturi de iarnă și promovează stațiunile de munte din România.

Winter Tour este o stare de spirit. Vrem să spargem rutina weekendurilor de iarnă și să creăm o comunitate a schiorilor și snowboarderilor din România. Le pregătim un sezon de iarnă plin, pe 9 pârtii din țară și îi invităm să descopere alături de noi distracția și munții frumoși pe care îi avem.” – Tiberiu Pop, organizator Winter Tour.

Urmează în calendarul Winter Tour 2020:

 1. Mărișel (8-9 februarie)
 2. Buscat (15-16 februarie)
 3. Cavnic (22-23 februarie)
 4. Muntele Mic (29 februarie-1 martie)

Winter Tour App – prima aplicație din România cu ski track gratuit, poate fi descărcată din App store sau Google play.