Discoteca anilor 80 la Cluj! Alphaville, Sandra, Londonbeat și Fancy concertează la Sala Polivalentă

0

Clujenii petrec retro la început de toamnă! Mai precis pe data de 23 septembrie, Sala Polivalentă va găzdui un eveniment ca pe vremuri. Discoteca anilor 80 va fi reînviată de Alphaville, Sandra, Londonbeat și Fancy! Organizatorii vor mai anunța și alte surprize.

Cu siguranță cei mai mulți dintre voi ați fredonat de nenumărate ori melodii precum precum “Forever Young” sau “Big in Japan” – Alphaville, “In The Heat of The Night” sau “Maria Magdalena” – Sandra, “I’ve Been Thinking About You” – Londonbeat sau “Flames of Love” – Fancy, iar în 23 septembrie veți avea ocazia să îi vedeți și să îi ascultați live pe artiștii care au fascinat o lume întreagă. Showul va dura patru ore și va fi urmat de un retro afterparty.

Artiștii vor concerta live în 23 septembrie 2017, de la ora 19:00, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, în cadrul evenimentului Discoteca ’80.
Biletele pot fi cumpărate deja și costă:
 79 de lei – PARTY ZONE (în picioare, pe toată suprafața terenului de joc)
STANDARD SEAT (pe scaune):

Categoria IV – 99 lei
Categoria III – 109 lei
Categoria II – 129 lei
Categoria I – 149 lei
Prețurile sunt valabile doar până în 26 iulie inclusiv!

Biletele la concert se pot achiziționa online pe www.discoteca80.ro/bilete, respectiv pe: eventim.ro, biletmaster.ro, bilete.ro, ticketnet.ro,  polivalentacluj.ro dar și la agențiile de bilete din oraș.

Copiii cu vârsta sub 12 ani au intrare gratuită la Party Zone, respectiv intrare gratuită la Standard Seat Zone, în cazul în care stau pe același scaun cu însoțitorul adult. Copiii cu vârsta de peste 12 ani împliniți vor plăti bilet cu preț de adult.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here