Dilema părintelui începător – sunt cărucioarele 3 în 1 mai avantajoase? Cele de la Pufinas cu siguranță da!

0

Să devii părinte nu este un statut ce vine la pachet cu instrucțiuni. Un părinte se naște totodată cu pruncul său. Este o dinamică constantă la care cei doi se vor adapta. Așadar, cum să știi ce este mai bine pentru el? Cum știi ce cărucior este unul mai avantajos? Mizezi pe branduri celebre, pe magazinele cu reputație ce pot oferi selecții de produse de top, premium.

Pentru cei care sunt la capitolul alegerii căruciorului, unul din cele mai complexe variante se referă la carucioare 3 in 1. Sunt o recomandare din rațiuni practice mai ales. Și la acest capitol, magazinul online Pufinas vine cu selecții variate – de la Kunert, MyKids, BabySportive printre alții.

3 în 1 – am nevoie de atât de multe elemente?

Răspunsul este în mod cert, da. Ba chiar accesoriile sunt în mare parte cele care fac o diferență și ele. Bebelușii au nevoie de aer, de plimbări în aer liber și cu mici excepții vor fi limitate astfel de ieșiri. Să fii pregătit de orice tip de vreme înseamnă să ai un un cărucior potrivit care include huse diverse, adică un model cât mai versatil. Vorbim despre husă de vânt sau ploaie spre exemplu.

Căruciorul 3 în 1 își are însă numele de la cele 3 componente. Include un landou, scoică auto și partea sport. Fiecare dintre acestea înseamnă un cărucior potrivit conform vârstei și etapei de creștere – în primele luni landoul este util, scoica auto poate fi utilizată și la cărucior până la 6 luni și în mașină, folosită până la o anumită greutate – maximum până la un an. Cât despre partea sport, este recomandată după 6 luni, când bebelușul stă în șezut. Toate acestea, în varianta unui singur cărucior, cu design similar înseamnă un set achiziționat mai rentabil ca preț.

Funcții practice

În fond, cărucioarele 3 în 1 ar trebui să fie practice, acel gen de cărucior care le are pe toate. Așadar, recomandările se îndreaptă spre anumite detalii: mâner reversibil pentru a permite bebelușului, la nevoie, să observe ce este în jur din orice direcție; roți rezistente și suspensii care amortizează șocurile, rulare fină care să permită maximum de confort în timpul plimbărilor.

Pentru unii contează la fel de mult și cum poate fi pliat, depozitat și eventual demontat un cărucior. Cele de tip 3 în 1 de la Pufinas pot fi rapid pliate, roți pivotante detașabile de pe cadru, frână inclusă. Huse impermeabile, închidere în fermoare, suporturi diverse și chiar și plasă anti-insecte incluse.

Cum comand?

Pufinas este comunitatea părinților fără griji. Selecțiile de produse țin cont de calitate de top, întocmai pentru ca produsele în cauză să avantajeze la utilizare atât pe bebeluși, cât și pe părinți. Așadar mizează pe consiliere dacă este cazul. Culori diverse și modele în pas cu trendurile la capitolul estetică vor fi ultimele detalii de care să ții cont.

Orice cărucior de la Pufinas vine însoțit de garanție. Să nu uităm, primele experiențe ale părinților sunt despre grija legată de confort. Ori cărucioarele de tip 3 în 1 sunt maximul de confort ce poate fi oferit celui mic.