Dieta cu salate: slăbești 2kg în 7 zile

0
58
Foto: Pensefit.com.br

Dacă vrei să scapi de câteva kilograme, atunci dieta cu salate este soluția. Salatele sunt asociate cu mâncatul sănătos și pierderea în greutatea, așa că o astfel de dietă te va ajuta să slăbești 2 sau chiar mai multe kilograme în funcție de salatele pe care le consumi.

Trebuie să ai grijă însă la salatele pe care le incluzi în dietă, deoarece nu toate sunt bune pentru silueta ta.

O salată sănătoasă trebuie să încorporeze toate categoriile de alimente necesare unui organsim sănătos. De asemenea, la o salată tradițională cu roșii, castraveți și salată verde include și proteine precum carne slabă, ouă, brânză degresată sau nuci, ceea ce va ajuta la creșterea senzației de sațietate.

Evită topping-urile

Alege frunze de salată închise deoarece au o bază nutrițională mai mare decât salatele cu frunze deschise. Adaugă boabe fierte de orez negru, quinoa, dovleac sau orice alte semințe.

E mai bine să renunți la topping-ul din salată, mai ales dacă vrei să scapi de câteva kilograme.

Topping-urile din comerț nu sunt bune pentru siluetă, cu atât mai puțin dacă ții regim. În ceea ce privește legumele, poți alege ce vrei tu, optează cel puțin pentru 2-3 legume de culori diferite.

Ca garnitură, alege crutoane, brânză, nuci sau semințe în cantități mici.

Cât slăbești?

Estimativ, dieta cu salate te scapă de aproximativ două kilograme într-o săptămână.

Nu trebuie să mănânci doar salate ca să slăbești

Orice nutriționist îți va spune că un singur fel de mâncare, consumat fie doar și pentru o săptămână, nu te va ajuta să slăbești și să fii sănătoasă. Pentru a slăbi sănătos, alege să integrezi salatele în alimentația zilnică, care trebuie să fie la fel de sănătoasă.

De exemplu, mănâncă o salată între mesele principale. Află mai multe pe clickpentrufemei.ro!