Dieta cu morcovi. Cum poţi să slăbeşti sănătos

0

O femeie a reușit să slăbească 14, 5 kilograme într-o lună și jumătate. Rezultatele au reușit să o scoată din anonimat: are un corp frumos, e mult mai încrezătoare în propriile forțe și mult mai sociabilă. Vezi care este secretul ei!

Aceste elemente ne-au convins rapid că această cură de slăbire este eficientă și am rugat-o să ne împărtășească și nouă ce anume a ajutat-o să scape de 14,5 kilograme, în doar 45 de zile.

Așa am aflat că dieta ei are un nume: dieta cu morcovi. În plus, ea mi-a spus că este convinsă ca cei care urmează regimul de slăbire cu morcovi pot slăbi fix atât cât își doresc. Și asta pentru că discutăm despre o dietă ce poate fi ținută chiar și șase luni.

Reguli de bază

1. Să-ți dorești să scapi de colăceii de pe abdomen, dar să fii dornic să faci eforturi pentru acest lucru. Știți cum se spune: baba suferă la frumusețe.

2. Să-ți placă morcovii și cruzi și fierți. Pentru că vei avea parte de ei la fiecare masă.

3. Să îți iei adio de la sucurile carbogazoase, dulciuri, mezeluri, făinoase, fast-food. Orice aliment despre care știi că nu este sănătos trebuie să fie scos din alimentația ta.

Află ce presupune dieta cu morcovi și cât poți să slăbești AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here