Dieta cu morcovi. Află cum să dai jos kilogramele în plus în timp record!

0

Morcovii sunt plini de fibre și vitamine, mai ales beta caroten, esențial pentru o piele frumoasă și ochi sănătoși. Vezi cum să valorifici sucul de morcovi și ce presupune dieta cu morcovi.

Bogată în antioxidanți, dieta cu morcovi îți aduce un aport important de clor și sulf, care ajută ficatul să scape de toxinele din organism.

Poate că ai mai auzit că un consum regulat de morcovi îți ajută ochii, datorită conținutului mare de beta-caroten, dar poate nu ești conștientă cât calciu îți aduce și că poate ajuta organismul să reducă riscul de cancer pulmonar.

Există două variante mari de dietă cu morcovi.

“Dieta adaugă un morcov la dieta zilnică presupune exact asta, cu precizarea că leguma se consuma la începutul mesei. Specialiștii în nutriție recomandă din când în când schimbarea morcovului cu altă legumă din familia crucifere, sau alte verdețuri cu puține calorii: castravete, dovlecel, napi sau murături, suc de legume sau supe simple.

Cea de-a doua variantă este o cură extremă de 7 zile care presupune consumul unui pahar de suc de morcovi la fiecare 2-3 ore. Trebuie ținut cont că această dietă este foarte restrictivă și nu aduce un aport necesar de proteine, lipide și alți nutrienți deci trebuie întrebat un medic dacă suferiți de afecțiuni cronice.” scrie unica.ro

Sursa foto dietă morcovi: Shutterstock

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.