Home / Food / Dieta cu cireșe: slăbești 5 kg în 7 zile
Foto: Hepta

Dieta cu cireșe: slăbești 5 kg în 7 zile

Dacă nu știi ce să mai faci ca să slăbești și ai încercat absolut orice dietă, nu te da bătută. În plin sezon de cireșe, ar fi păcat să nu beneficiezi de proprietățile lor antioxidante, care îți mențin sănătatea organismului și te scapă de kilogramele în plus. 

Beneficiile cireșelor

O porție de 1 cană de cireșe fără sâmburi are 97 de calorii. Acestea pot fi consumate crude sau fierte. Înlocuirea unei mese cu aport de calorii mai ridicat, chiar și doar o dată pe săptămână, te poate ajuta să slăbești. Imaginează-ți, însă, cum este să mănânci zilnic din fructele astea minunate și apoi treci la fapte!

Cireșele sunt, de asemenea, în mod natural, bogate în fibre dietetice, având 3 grame la 1 cană de cireșe fără sâmburi. Fibrele te ajută să te simți îndestulată mai mult timp. O porție oferă 12 procente din cele 25 de grame de fibre recomandate pe zi pentru femeile adulte și 8% din cele 38 de grame recomandate pentru bărbații adulți.

Ajută la arderea grăsimii abdominale

Conform unui studiu realizat de cercetătorii americani în 2009, cireșele pot ajuta la reducerea grăsimii de pe burtă. Aceste fructe sunt deosebit de bogate în antocianine, un tip de antioxidant care ajută la eliminarea țesutului adipos. De altfel, cercetătorii au ajuns la concluzia ca cireșele ar putea duce la scăderea riscului de boli asociate cu o dietă bogată în grăsimi, inclusiv a diabetului zaharat de tip 2 și a bolilor de inimă.

Cum funcționează dieta?

Pentru a scăpa de 5 kilograme în 7 zile trebuie să urmezi dieta de mai jos. În timpul zilei este necesar să bei minim 2 litri de lichide, între care 500 mililitri trebuie să fie ceai din cozi de cireșe.

vezi continuarea pe clickpentrufemei.ro

https://jysk.ro/green-days?utm_source=programmatic_audience&utm_medium=banner&utm_content=970x250&utm_campaign=RO_Display_2018

About paginadelifestyle

Check Also

Top 5 sfaturi de slăbit care funcționează pentru toată lumea

Sunt împrumutate din cele mai cunoscute diete și nutriționiștii ne garantează că sunt cu adevărat ...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.