Dieta cu ciocolată – slăbeşti şapte kilograme, în 14 zile

0
Foto: tbrnewsmedia.com

Poate că ți se pare o glumă, însă, nu, nu este. Chiar poţi să slăbeşti mâncând ciocolată, motiv pentru care îţi propunem să descoperi această dietă, ce te va ajuta să topeşti kilogramele în plus!

Dacă eşti amatoare de dulciuri şi ţi-e imposibil să renunţi la ele, însă vrei să slăbeşti câteva kilograme, optează pentru dieta cu ciocolată. Atenţie, însă. Este vorba despre ciocolata neagră, care este o sursă excelentă de antioxidanţi.  

Ce trebuie să mănânci în timpul dietei cu ciocolată: 

Ziua 1

Mic dejun: O cană de ceai verde, puţine cereale integrale cu lapte degresat şi bineînţeles o tabletă de ciocolată neagră (aproximativ 10 grame).Prânz: 100 g carne de vită la grătar cu legume la alegere.Cină: Paste cu legume la alegere.

Ziua a 2-a

Mic dejun: o cană de ceai verde şi o bananăPrânz: 100 g de piept de pui la grătar, o salată de legume şi două tablete de ciocolată neagră (20 de grame).Cină: O salată de roşii cu puţină brânză. 

Ziua a 3-a

Mic dejun: Un castron de fulgi de porumb cu lapte degresat.Prânz: O salată de fructe şi două tablete de ciocolată neagră (20 de grame).Cină: 100 g de peşte la alegere cu conopidă şi morcovi, înăbuşite. 

Ziua a 4-a

Mic dejun: Un iaurt degresat amestecat cu 2 linguriţe de seminţe de cânepă decortificate.Prânz: 100 g de carne de vită la grătar cu o salată verde, iar ca desert bineînţeles o tabletă de ciocolată neagră (10 grame).Cină: Ciuperci la grătar cu caşcaval ras, roşii, cimbru şi piper.

Vezi continuarea pe clickpentrufemei.ro!