Dieta cu căpşuni: slăbești 5 kg în 7 zile!

0
Foto:Pinterest

Dieta cu căpşuni este una dintre cele mai rapide soluţii pentru obţinerea unei siluete de invidiat. Fructele aromate stimulează organismul în trei moduri diferite, ceea ce duce la accelerarea ritmului de ardere a grăsimilor.

Versiunea cea mai extremă a dietei cu căpşuni a fost dezvăluită în 2004,de fosta membră a Spice Girl,Victoria Beckham,care a anunţat atunci că a început o cură cu nimic mai mult decât o masă de căpşuni pe zi, scrie clickpentrufemei.ro

Beneficiile consumului de căpşuni

Căpşunile sunt indicate în diete datorită conţinutului scăzut de calorii (200 de grame au doar 49 de calorii). Acestea sunt bogate în vitamina B6,vitamina C,fosfor,magneziu,potasiu,iod,acid folic şi grăsimi sănătoase omega-3. De asemenea,fructele sunt recunoscute pentru efectele antiinflamatorii,datorate antioxidanţilor care dau culoarea roşie şi care ajută la stimularea creierului.

Foarte aromate,dulci şi cu o culoare îmbietoare,căpşinile trezesc papilele gustative şi apetitul pentru alimentele naturale,proaspete,de care organismul tău are nevoie pentru a fi sănătos.

Căpşunile stimulează organismul în 3 moduri

1. Pot creşte în organism producţia colecistokininei,hormon care stimulează metabolismul şi care suprimă apetitul.

2. Au capacitatea de a încetini viteza de digestie a alimentelor care conţin amidon. Acest lucru ajută la controlul zahărului din sânge,ceea ce le recomandă chiar şi în dietele persoanelor care au un început de diabet zaharat de tip 2.

3. Pot ajuta la buna funcţionare a tiroxinei – hormonul produs de glanda tiroidă,cu rol de accelerarea a procesului de ardere a grăsimilor.

Vezi pe clickpentrufemei.ro cum se ține dieta cu căpșuni!