Detoxifierea ajută organismul să lupte cu răceala și gripa! Iată ce ai de făcut

0

Un organism încărcat de toxine este ca o instalație necurățată de mult timp: din cauza depunerilor de reziduuri, dă rateuri. Detoxifierea devine obligatorie în aceste zile, când trupul nostru are nevoie de toată energia pentru a respinge atacul virusurilor care fac ravagii în jur.

Un motiv în plus – dacă am mai simți nevoia să găsim unul – pentru a demara ”campania” de detoxifiere îl reprezintă sărbătorile care tocmai au trecut: bucatele de la multele mese îmbelșugate (de Sfântul Andrei, Sfântul Nicolae, Crăciun, Revelion, Sfântul Ioan) au ”colmatat” la greu organismul cu toxine ce trebuie eliminate cât mai curând. La atac!

Detoxifierea este, în esență, foarte simplă

Așa afirmă dr. balneolog Suzana Pretorian. Și explică: „Detoxifierea presupune activarea circulației și a eliminarilor. Să îți reglezi sistemul nervos, pentru ca apoi să obții relaxarea mușchilor, a vaselor de sânge, eliminarea produșilor toxici și, totodată, reglarea sistemului hormonal”.

„Dacă vrei să începi un proces de transformare interioară și exterioară, trebuie să știi că detoxifierea va începe cu organele de detoxifiere cel mai puțin afectate. Baza oricărui proces de curățire este colonul. Ulterior, are loc detoxifierea sistemului limfatic și a rinichilor”, spune medicul specialist în balneologie.

vezi continuarea articolului pe libertatea.ro!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.