Destinație de vacanță: Malta, unicul muzeu în aer liber al Europei!

0

Asezata in mijlocul Marii Mediterane, intre continentul african si peninsula Italiei, Malta- tara arhipeleag, atrage anual peste un milion si jumatate de turisti, in ciuda suprafetei reduse. Cele sase insule, din care trei nelocuite, sunt considerate unicul muzeu in aer liber al Europei.

Cu 7000 de ani de istorie si un potential natural unic, insulele malteze reprezinta pe piata turistica o destinatie pretentioasa, dar si foarte atragatoare. Ca si o curioazitate, orasul La Valleta are cea mai mare concentrare de monumente istorice din lume, si este un oras intrat in patrimoniul mondial UNESCO.

Din departare Malta, arata ca un “ castel de nisip” datorita rocilor de calcar galben, de aici derivand si numele de insula de miere.

malta 2

Atunci cand vizitati Malta nu puteti rata celebra Grota Albastra, o pestera intr-un perete de stanca la care se poate ajunge doar cu barca dupa ce traversati un arc natural de piatra. Este locul ideal pentru scufundarile care pot fi facute pentru a descoperi fauna si flora marina specifica Marii Mediterane.

In ultima vreme Malta s-a dezvoltat tot mai mult, astfel ca turismul a devenit unul dintre domeniile de activitate cu o contributie semnificativa in economie.

Maltezii stiu sa profite din plin de toate oportunitatile punandu-si in valoare vestigiile istorice si culturale.

malta

In final , desi am vorbit despre Malta ca si destinatie de vacanta, prin agenția Z Tour puteti alege orice alta locatie, si va asigura ca acea destinatie va fi in top pentru ca ei vor avea grija sa va simtiti bine in ea,  agentia Z Tour fiind “ucigasa” stresului cotidian.

Pentru rezervări și mai multe detalii despre vacanțe accesați site-ul www.ztour-travel.ro sau viziați agențiile Z Tour din Cluj Napoca și București.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.