Destinație de vacanță: Mallorca, locul ideal pentru distracție și relaxare

0

Mallorca este una dintre insulele Baleare si este considerate cea mai mare dintre acestea. Cu timpul a devenit una dintre cele mai cunoscute destinatii de vacanta din Spania.

Prinicipalele motive pentru care Mallorca, este atat de atractivaa sunt plajele superbe cu nisip fin , cladirile istorice de patrimoniu si viata de noapte extrem de activa. Este o destinatie frecventata in special de tinerii care cauta distractie si aventura.

Aici puteti practica diverse sporturi acvatice si nu numai, puteti sa explorati insula pe jos sau cu bicicletele sau va puteti distra in cluburi alaturi de prieteni.De asemenea Mallorca este genul de destinatie unde te poti relaxa pe plaja sau intr-un restaurant elegant in timp ce asculti o muzica de calitate.

mallorca

“Oricare ar fi motivul pentru care decizi sa vizitezi Mallorca, sau alta destinatie, indiferent care ar fi aceasta, noi  Z Tour vom fi alaturi de tine cu medicamentul antistres natural intrucat vom implementa in plus optimismul si cheful de viata la intoarcerea dintr-o vacanta perfecta. Asadar vom fi mereu la inaltime si medicamentul antistres pentru tine.” spune Sofian Zereik, managerul agenției de turism Z Tour.

Pentru rezervări și mai multe detalii despre vacanțe accesați site-ul www.ztour-travel.ro sau viziați agențiile Z Tour din Cluj Napoca și București.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.