Destinație de vacanță: Bali și Singapore, pentru un concediu de vis!

0

Daca iti doresti o vacanta in care sa imbini relaxarea si meditatia cu agitatia si modernismul, atunci, un program combinat Bali cu Singapore este tot ce iti trebuie. Z Tour iti prezinta o destinatie de vacanta de vis pentru vara aceasta!

Atunci cand ajungi in Singapore ai ocazia sa descoperi doua lumi diferite si total opuse; una definita de lux si opulenta si cealata modesta si mai putin cunoscuta. Desi vizual se observa diferente discrepante intre “cele 2 lumi” , din punct de vedere al curateniei , ambele sunt la acelasi nivel, astfel ca Singapore este considerat unul dintre cele mai curate orase din lume.

Una din atractiile principale este reprezentata de singura gradina zoologica nocturna din lume, turistii avand ocazia sa admire animalele salbatice intr-un safari pe timp de noapte.
night safari

Bali ofera numeroase atractii si motive pentru care ar trebuie vizitata. Insula Zeilor a reusit de-a lungul timpului sa- si pastreze unicitatea si magia continuand sa atraga milioane de turisti anual.

Arta balineaza a inceput sa fie din ce in ce mai apreciata , de aceea au aparut foarte multe magazine si galerii de arta unde turistii pot vedea cum sunt facute batikul si ikatul sau statuetele din lemn specifice acestor locuri.

bali masks

Programul combinat Bali si Singapore reprezinta o confirmare concreta a tuturor turistilor care au fost in luna de  miere si care au simtit medicamentul antistres, precum si dragostea si tonusul pozitiv. “Cea mai mare satisfactie a fost data de fericirea din ochii lor, ca urmare a faptului ca au avut un concediu perfect, rezultat din consilierea noastra onesta.

De aceea, pentru cei care vor sa mearga in luna de miere in perioada mai – octombrie, vom fi gata oricand sa ii sfatuim sa aleaga acest pachet asigurandu-le relaxare si medicamentul antistres natural , respectiv tot ceea ce ne caracterizeaza in munca.

Va asteptam cu drag sa vedeti ca aceasta destinatie de vacanta este intr-adevar medicamentul antistres natural.” spune Sofian Zereik, managerul agenției Z Tour.

balim

Pentru rezervări și mai multe detalii despre vacanțe accesați site-ul www.ztour-travel.ro sau viziați agențiile Z Tour din Cluj Napoca și București.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.