Despre modă şi frumuseţe, cu bloggeriţa Gabriela Popescu! INTERVIU

0

Tânără, frumoasă, energică şi plină de viaţă! Aşa o descriem pe bloggeriţa Gabriela Popescu. La 18 ani, ea deţine un blog plin de culoare şi poveşti frumoase. Gabriela ne-a acordat un interviu prin care ne povesteşte despre activităţile ei, dar şi despre cum a dezvoltat o pasiune pentru meseria de blogger.

Gabriela Popescu este o tânără din Haţeg, judeţul Hunedoara. Este elevă în clasa a XII-a la Colegiul Naţional I.C.Brătianu, dar reuşeşte să-şi împartă timpul atât de bine, încât se poate ocupa de blogging, fotografie şi tot ce ţine de artele vizuale.

“Îmi place să mă ghidez după simțul artistic, tocmai de aceea activitățile mele din prezent țin de această latură, în principal. Blogging-ul, împreună cu fotografia, desenul, pictura,muzica și psihologia sunt activitățile care mă definesc cu adevărat și prin care mă exprim. Totodată, apreciez activitățile care contribuie la îmbunătățirea umanității și a mediului înconjurător, așa că, de curând, am decis să devin voluntar. 

Sunt genul de femeie căreia îi place să ofere tot ce are mai bun , pentru a aduce cel puțin un zâmbet pe chipul cuiva și, în viitor, îmi doresc să ajung să fiu o personalitate puternică, care inspiră oamenii și îi motivează să își atingă cele mai înalte țeluri.” povesteşte Gabriela.

DSC_0978

Reporter:Când ţi-ai început activitatea de blogger?

Ce vrei să transmiţi prin acest blog?

Gabriela Popescu: Blogul meu a luat viață în momentul în care mi-am dorit să inspir oamenii și să le împărtășesc puțin din propria mea lume, din ceea ce am învățat, din ceea ce am experimentat, pentru a crea o comunitate strânsă, bazată pe idei și principii comune

Conceptul blogului meu s-a conturat în timp, în prezent fiind mai mult decât un blog de modă. Îmi place să scriu despre tot ceea ce mă pasionează, tocmai de aceea dezvolt atât categoria Fashion, cât și cea de frumusețe și stil de viață. De la călătorii, la tot ceea ce ține de fotografie, el cuprinde partea frumoasă a acestei lumi, văzută prin ochii unei bloggerițe de modă, care este pasionată de viață, în general.” ne spune Gabriela.

DSC_0278

Reporter: De unde pasiunea ta pentru scris şi implicit pentru modă şi frumuseţe?

Gabriela Popescu: Scrisul, pentru mine, a fost una dintre cele mai relaxante activități. De la povești, la poezii, iar mai apoi la blogul din prezent, am fost mereu atrasă de această latură, încercând să mă îmbunătățesc în exprimare și să îmi antrenez simțul artistic.
Încă din copilărie am fost pasionată de fashion, de design și de modelling. Îmi amintesc cu drag cum urmăream prezentări de modă și eram fascinată complet de această lume. La grădiniță am început să am propriile schițe ale unor rochii și pantofi, pe care le privesc și astăzi cu emoție. Deși am avut șansa de a deveni model, m-am îndreptat într-o altă direcție, pentru că marele meu vis era altul, însă nu am încetat să îmi doresc să evoluez în tot ceea ce înseamnă stil vestimentar.

DSC_0848

Reporter:Ce găsim pe blogul tău?

Cui se adresează postările tale?

Gabriela Popescu: Blogul meu este destinat iubitoarelor de frumos. Îmi place să surprind tot ceea ce mă motivează și mă liniștește sufletește, tocmai de aceea împărtășesc o astfel de energie în fiecare postare, în paralel cu fotografiile ținutei prezentate. Aș putea spune că aceasta ar fi nota de originalitate, care îi conferă blogului meu un stil unic, ce se individualizează. Pe lângă ținutele pe care le creez, ce conturează stilul meu vestimentar, fiecare postare are o poveste, diferită de oricare alta, pentru că în fiecare zi găsesc detalii, care mă bucură și care merită împărtășite cu persoanele care îmi urmăresc activitatea.
De asemenea, ținutele au rolul de a inspira cititoarele mele și de a le ajuta să aibă mai mult curaj în a-și exprima propriul stil, pentru că eu consider că fiecare femeie poate crea o ținută wow, în momentul în care deține suficiente informații din domeniu. Totul se învață, tocmai de aceea petrec ore bune studiind cât mai mult despre industria modei și urmărind mereu noile tendințe, pentru a le ține la curent pe fetele mele.

DSC_0844

Reporter: Ce sfaturi le dai cititoarelor tale?

Gabriela Popescu:Să se dezvolte constant, pentru a fi mereu cea mai bună versiune a lor! Acesta este principiul după care mă ghidez și eu, tocmai de aceea de câțiva ani sunt îndrăgostită de psihologie. Nu trece săptămâna fără să citesc ceva din domeniu și iubesc să învăț tot ce ține de dezvoltare personală.
De asemenea, vreau să le încurajez să fie originale și să îmbrace fiecare ținută cu personalitate și rafinament, pentru că, acesta este, în final, secretul. Fiecare ținută are nevoie de o doză de atitudine, care este piesa de rezistență în orice compoziție și, desigur, să îmbrace mereu o bună dispoziție. O femeie fericită este o femeie frumoasă, care radiază indiferent de context.

3

Reporter:Cum ai defini stilul tău?

Gabriela Popescu: Stilul meu, la început, a fost unul destul de cuminte și puțin timid. Încercam mereu să nu ies prea mult din tipare, deoarece îmi era frică să nu greșesc. Din momentul în care am început să studiez domeniul și să am o bază de informații, creez mult mai ușor și cu mai multă încredere fiecare compoziție. Acesta este, de fapt, proiectul la care lucrez în prezent. Pe lângă lungile sesiuni de shopping și investițiile multiple în blog, în ceea ce privește design-ul și calitatea fotografiilor, am început să creez ținute strict bazate pe simțul meu artistic, fiind mult mai îndrăzneață și mai sigură pe alegerile mele. Îmi place să folosesc piese basic, accesorizate cu unele de rezistență, adăugând acea semnătură personală.

glamour

Reporter: Ce faci în timpul liber, atunci când nu te ocupi de blog?

Gabriela Popescu: Pentru că mă aflu mult în partea artistică și pentru că sunt o viitoare studentă la arhitectură, iubesc să desenez, să pictez tablouri.
Totodată, sunt fotograf, atât la evenimente, cât și în cadrul ședințelor foto individuale, acesta fiind atât jobul meu cât și una dintre principalele pasiuni, însă dezvolt multe alte activități. În prezent aștept să particip la noile proiecte de voluntariat și îmi place să călătoresc atât în țară, cât și în străinătate, împreună cu iubitul meu, care este și cel care mă ajută cu blogul, atât în ceea ce privește design-ul, cât și fotografiile.
Citesc, mă preocup de sănătatea organismului meu prin sport și îmi place să mă plimb prin natură. De asemenea, mă atrage industria muzicală, iar în prezent deja cânt la 2 instrumente.

Sunt o persoană energică, tocmai de aceea îmi doresc să îmi valorific timpul la maxim, pentru a avea un randament cât mai bun în viitor și pentru a putea să contribui la îmbunătățirea și înfrumusețarea acestei lumi, atât prin puterea propriului exemplu, cât și prin împărtășirea ideilor și a conceptelor după care mă ghidez. Mă regăsesc în pasiunile mele și asta mă face cu adevărat fericită.

DSC_0059

Pe Gabriela o găsiţi pe www.gabriela-popescu.com

De asemenea, ea este activă pe reţelele de socializare, aşa că nu ezitaţi să o urmăriţi! 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here