Designerul Zsolt Popa şochează din nou! O nouă colecţie scandaloasă!

0

După “Moartea lui Barbie” vine o nouă colecţie care va stârni controverse. Designerul Zsolt Popa şi-a suprins din nou publicul cu câteva fotografii realizate pentru noua sa colecţie de haine. În colaborare cu filozoful Istvan Aranyosi şi artistul Valer Sasu, designerul prezintă „Analytique”.

Protagoniştii fotografiilor sunt manechinul Edina Bretan şi artistul Valer Sasu. Cei doi poartă ţinute total neobişnuite cu accesorii sado-maso. Scandalul va izbucni abia atunci când mai marii bisericii vor vedea imaginea în care bărbatul apare îmbrăcat în veşminte de preot romano-catolic şi ţinând în mână o Biblie.

Structura colecției “Analytique” și a accesoriilor intelectual-sexuale aferente ne aduce în câmpul vizual şi intelectual o creație vestimentară îndrăzneață, cuplată cu un fragment binecunoscut din istoria filosofiei analitice, cuplată la rândul său cu un fragment de vocabular şi atmosferă BDSM. Aceste trei elemente atât de deconectate unul de celălalt în mod normal, par, totuşi, să se potrivească atât de bine” a declarat Zsolt Popa pe VoceaTransilvaniei.

Designerul spune că a aboradat o temă foarte pretenţioasă. „Analytique” este o auto-parodie, având în vedere că István Aranyosi este un reprezentant de succes al filosofiei analitice.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here