Designerul Rozalia Bot își lansează colecția de lux în cadrul unui important eveniment de modă din Paris!

0
147
Foto: Facebook.com

Creațiile Rozaliei Bot vor putea fi admirate și în cadrul unui prestigios eveniment de modă, desfășurat la Paris! Designerul a fost invitat să își prezinte cea mai nouă colecție vestimentară la cel mai mare târg de modă din Paris, eveniment ce are loc în perioada 19-22 ianuarie la Porte de Versailles.

Colecția Rozaliei a fost inclusă direct în categoria Premiere Classe. Acum, designerul se pregătește pentru această nouă provocare. Rozalia Bot se bucură deja de succes internațional, în trecut fiind prezentă la diverse evenimente de fashion în mai multe țări.

La participarea la acest eveniment, designerul Rozalia Bot spune că a visat încă de la începutul carierei sale, scriu jurnaliștii de la bihon.ro

Rozaliei i s-a oferit și posibilitatea a-şi expune o partea a creaţiilor într-o secţiune nouă a evenimentului, specială numită PIANO BAR, unde timp de 4 zile vor putea fi admirate ţinutele ei, sub lumina reflectoarelor şi în ambianţa sunetelor pianului şi a muzicii jazz live.

“Participarea la acest eveniment înseamnă o evoluţie profesionala notabilă în cariera mea.  Ştii ce e Parisul pentru mine? E «uliţa copilariei mele».Pentru că în că în satul meu, uliţele /străzile nu aveau nume (nici măcar pietruite nu sunt), iar eu iubeam moda şi limba franceză- eram olimpică la aceasta disciplină…Combinaţie absurdă în acel context, am numit uliţa mea: Paris.

Oare gândul meu de atunci să fi influienţat ceea ce mi se întamplă acum? ”, spune designerul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here