Designerii români îşi dau întâlnire la City Fashion Week Cluj! Pasionaţii de modă vor putea urmări colecţii surprinzătoare!

0

Cei mai talentaţi designeri români îşi dau întâlnire la Cluj Napoca. Aici va avea loc cea de-a doua ediţie City Fashion Week, un eveniment cu adevărat spectaculos. Timp de două zile, pasionaţii de modă vor putea urmări colecţii surprinzătoare. 

“City Fashion Week este un concurent serios in România pentru toate evenimentele care se doresc a fi festivaluri de modă. Doar la ediția a-II-a a reușit să aducă nume mari care de ani de zile sunt curtate să prezinte în țară și au refuzat, acceptând invitația noastră, datorită profesionalismului de care am dat dovadă în primul an de organizare.” spune Ştefan Farell, organizatorul evenimentului.

Cătălin Botezatu, Romanița Iovan, Eli Lăslean, George Hojbotă, Gina Cas și alți 30 de designeri vor fi prezenți la City Fashion Week, ediția a II-a.  Evenimentul va găzdui câteva colecții surpriză și de impact, iar organizatorii urmăresc să încurajeze tinerii debutanți.
Alături de Cătălin Botezatu, la City Fashion Week va fi prezentă și Romanița Iovan, care revine pe podium după o absență de trei ani. Creatoarea va sărbători la City Fashion Week 25 de ani de carieră și va prezenta 25 de piese aniversare.

Apoi George Hojbotă revine pe scena festivalului cu două colecții, una de fete exclusiv, în stil avangardist, și o alta pentru băieți. Prezentările de modă semnate George Hojbotă vor avea loc în ambele zile ale evenimentului.

01-2

Eli Lăslean a îmbrăcat pe multe dintre vedetele din România însă a intrat puternic în atenția presei din momentul în care a devenit creatoarea de modă a primei doamne Carmen Iohannis. Aceasta vine la Cluj cu o colecție  surpriză care, va avea un ecou puternic.

Gina Butiuc lucrează în proporție de 90%, manual, costume de bărbați. Pentru City Fashion Week prezența unui astfel de creator de modă este o bucurie, deoarece, timp de 14 ani, ea s-a ocupat singură de organizarea evenimentelor de acest fel.

O altă surpriză o reprezintă prezența Mihaelei Cirlugea, care revine la City Fashion Week cu o colecție unică cu tente românești, inspirată din muzica lăutărească.

Pantofii, pentru fiecare casă de modă, poartă semnătura lui Mircea Florea și Adrian Neacșa.

01-1

Încurajarea tinerilor designeri

Unul dintre obiectivele organizatorilor este acela de a-i încuraja pe tinerii designeri și a-i ajuta să intre în lumea modei. Debutanții vor avea prilejul de a-i cunoaște pe marii creatori de modă ai României, sau pe diferite persoane care sunt interesate de munca lor, vor avea prilejul  de a schimba păreri, opinii și, de ce nu, date de contact pentru  ulterioare colaborări la un cocktail oferit special de Wonderland Resort Cluj.

City Fashion Week se află la ediția a II-a si în momentul acesta, este cel  mai important eveniment de modă din România”, a mai precizat Stefan Farrell.
Evenimentul, organizat de City Models Cluj-Napoca, va avea loc în perioada  28-29 noiembrie, la Grand Hotel Italia.


77zirjxvozhf1lfpamk7aw_r

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.