Descoperă Stailer, iar dacă ești mulțumit, recomandă și prietenilor tăi!

0

”Tu însuți ești cel mai mare atu pe care îl ai. Pune-ți tot timpul, efortul și banii în antrenarea, îngrijirea și încurajarea celui mai important atu al tău”, spunea Tom Hopkins la adresa bărbaților.

Pentru că nu demult, atunci când un bărbat mergea la un salon de înfrumusețare, era judecat sau privit altfel de către majoritatea persoanelor. O explicație ar fi că bărbatul nu ar trebui să se epileze, să își facă manichiura sau să își aplice un tratament facial la un salon de înfrumusețare, deoarece nu mai dă dovadă de masculinitate.

Însă masculinitatea nu se dovedește prin aceste acțiuni, din contră, un bărbat care se îngrijește și are grijă de aspectul său dă dovadă de bune maniere în societate. Este foarte important să înțelegem faptul că și ei au probleme cu tenul și ei au o piele sensibilă și deshidratată sau o manichiură care efectiv nu pot să și-o facă acasă.

Platforma Stailer oferă și bărbaților servicii de beauty

Pentru cine nu a aflat încă, Stailer este o platformă online creată special pentru industria frumuseții, care oferă femeilor și bărbaților, în egală măsură, servicii de înaltă calitate. Stailer este un brand românesc, care a luat naștere din dorința de a facilita și a eficientiza inteligent tot ce ține de saloanele de înfrumusețare, rezolvând o problemă care nu era pe placul nimănui.

Concret, folosind platforma www.stailer.ro, nu mai este necesar să pierdeți ore întregi dând telefoane de la un salon la altul pentru a găsi un loc liber. Această problemă ține de domeniul trecutului, ceea ce bucură foarte mult publicul larg.

Multe persoane au trăit experiențe destul de neplăcute atunci când aveau neapărată nevoie de a merge la un salon de beauty, mai ales înaintea unui eveniment important. Faptul că nu găseau un loc în funcție de programul lor, ori dacă găseau era absolut necesar să își modifice programul în acea zi sau, în cel mai rău caz, li se cerea o taxă în plus de către stilistul respectiv pentru că i-a găsit un loc printre programări. Toate aceste lucruri au făcut ca persoanele care frecventau saloanele de înfrumusețare să renunțe la aceste servicii și să devină proprii stiliști, frizeri sau barbieri, după caz.

Cu Stailer putem găsi saloane de cosmetica masculina din Cluj Napoca, Iași, Oradea, Timișoara și București, iar în viitorul apropiat și în celelalte zone și orașe ale României.

Iată de ce să apelezi la serviciile platformei Stailer :

  • aduce aproape de tine unii dintre cei mai buni stiliști, bărbieri, frizeri din industria hair & beauty.
  • descoperi stilistul potrivit pentru tine.
  • economisești timp pentru că programarea o vei face online, simplu și rapid, în maxim 5 minute.
  • un mod mai flexibil de a gestiona programările.
  • ai servicii complete de manichiură, pedichiură, tratamente faciale, tuns, vopsit, epilat, pensat, masaj, tuns și aranjare barbă de la speciliști cu experiență.
  • platforma este 100% gratuită atât pentru cei care își fac cont, cât și pentru cei care nu au.
  • pe platforma Stailer poți vizualiza fotografiile saloanelor, prețurile serviciilor, cât și recenziile oamenilor care au vizitat deja saloanele de beauty cu ajutorul platformei.
  • te programezi oricând, la orice oră dorești.
  • în cazul în care intervine ceva, poți anula programarea fără a ți se percepe vreo taxă.

Descoperă Stailer, iar dacă ești mulțumit de serviciile prestate, recomandă și prietenilor tăi!

Contact: support@stailer.ro