Descoperă o altă lume într-un sejur combinat în Asia!

0
189

Dacă vrei să pleci într-o vacanţă de vis alege Asia! Este continentul care se individualizează de celelalte continente atât prin particularităţile geografice cât şi prin cultură. Agenţia de turism Z Tour are o super ofertă pentru tine!       

Agenţia Z Tour vă propune o incursiune în lumea şi cultura asiatică. Într-o singură vacanţă puteţi ajunge în destinaţii precum: Singapore, Kuala Lumpur, Bali ,Bangkok, toate acestea pe parcursul a 14 zile. Diversitatea, aventura şi neprevăzutul definesc cel mai bine o vacanţă pe continentul asiatic.

Este locul ideal unde sa te eliberezi de tot stresul acumulat şi să te laşi fascinat de tot ceea ce are de oferit:peisaje superbe, o multitudine de obiective turistice naturale şi antropice şi de ce nu, de gastronomia inedită.

collage Z TOUR

Sunt atât de multe lucruri de văzut încât o singură vizită nu e de ajuns, de aceea agenţia Z Tour vă oferă ocazia de a vedea patru culturi diferite într-un singur sejur.

Convingeţi-vă singuri şi veti avea parte de o vacanţă de neuitat! Găsiţi mai multe informaţii despre această vacanţă găsiţi aici: office@ztour-travel.ro sau la numele de telefon +40 264 592121; +40 264 480101; +40 722 240201 !

30

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here