Home / Beauty / Demonstrații de styling și beauty, fashion bloggeri de renume și multe surprize la Platinia Shopping Center!

Demonstrații de styling și beauty, fashion bloggeri de renume și multe surprize la Platinia Shopping Center!

Weekendul acesta dăm startul pregătirilor pentru festivalurile verii!Demonstrații live de coafură și machiaj, trucuri de styling și trei fashion bloggeri de succes…toate te așteaptă în cadrul unui super-eveniment de beauty desfășurat vineri la Platinia Shopping Center.

Electric Castle, Untold și Jazz in the Park sunt principalele festivaluri care au loc în Cluj vara aceasta. Dacă ai de gând să participi la ele trebuie să începi pregătirile din timp pentru a avea un look de invidiat. O sursă de inspirație poate fi și evenimentul Style Me, organizat vineri de la ora 18.00 la Platinia Shopping Center.

Ce se întâmplă acolo?

Specialiștii de la salonul Gett’s Platinia vor face demonstrații live de coafură și machiaj cu tematică de festival. La aceste prezentări vor lua parte trei fashion bloggeri: Ioana Chișiu, Sandra Bendre și Fica Bălăncan. Ele vor fi pregătite special pentru cele trei festivaluri clujene. Tot frumoasele bloggerițe îți vor oferi sfaturi în ceea ce privește ținutele pentru aceste evenimente.

Înveți și câștigi!

După ce ți-ai făcut temele în ceea ce privește un look perfect pentru festival, poți să pui în aplicare tot ce a învățat de la specialiști! Urmărește conturile lor de Social Media pentru tips & tricks, iar după eveniment recreează atent unul dintre cele 3 styling-uri propuse și poți câștiga unul dintre cele trei ABONAMENTE de 500 euro la GETT’S PLATINIA!

Așadar, vineri de la ora 18.00 Platinia Shopping Center, cel mai nou mall din inima Clujului și salonul Gett’s te așteaptă cu muuulte surprize și noutăți!

https://jysk.ro/green-days?utm_source=programmatic_audience&utm_medium=banner&utm_content=970x250&utm_campaign=RO_Display_2018

About paginadelifestyle

Check Also

Donezi sânge și mergi la cele mai tari festivaluri ale verii: Untold și Neversea!

De la o ediție la alta, campania BLOOD NETWORK inițiată de organizatorii festivalurilor UNTOLD și ...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.