Delia îşi invită fanii în Ţara Minunilor. Cel mai ieftin bilet la concertul artistei costă 490 de lei

0

Delia va concerta alături de big bandul condus de George Natsis, pe 5 decembrie, de la ora 19:00, la Teatrul Naţional Bucureşti, informează reprezentanţii artistei. Preţurile biletelor, pentru concertul intitulat „Delia’s Winter Wonderland“, încep de la suma de 490 de lei.

Delia a devenit în ultimii ani cea mai iubită artistă din România. Cu piese mereu pe primele locuri în topuri, peste 200 de milioane de vizualizări pe YouTube adunate doar în ultimii doi ani, multe concerte sold out şi jurată în „X Factor“ şi „iUmor“, artista vine cu un show excepţional şi totodată exclusivist pe 5 decembrie, ora 19:00, la Teatrul Naţional Bucureşti : „Delia’s Winter Wonderland“.

5 decembrie va fi ziua în care îţi vei da seama că sărbătorile de iarnă nu trebuie să fie un clişeu.

„Delia’s Winter Wonderland“ nu este un simplu concert, ci experienţa muzicală a iernii! Totul începe încă de la intrarea spectaculoasă a Teatrului Naţional din Bucureşti unde publicul este invitat la cocktails şi entrées şi se termină cu un after party  high-class la Nuba – unul dintre cele mai exclusiviste lounge bar locuri din oraş.

Pe scenă, Delia va fi acompaniată de peste 30 de instrumentişti profesionişti conduşi de către maestrul George Natsis, iar acesta va fi primul concert alături de o big band orchestra din carieră artistei.

Citeste mai mult: adev.ro/oe63nt

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.