Delia, artista cu cele mai inedite accesorii! Cât costă penele de indiancă pe care le poartă pe scenă

0

Delia are apariţii surprinzătoare la fiecare concert! Cântăreaţa poartă de ceva vreme nişte accesorii inedite. Iată cât costă penele de indiancă pe care excentrica vedetă le poartă la toate evenimentele la care participă!

Cântăreaţa este cunoscută pe melodiile ei, vocea senzaţională, dar şi pentru apariţiile ei ieşite din comun. De o bună perioadă, ea şi-a dezvoltat o pasiune pentru nişte accesorii inedite. Delia, poartă pe cap la fiecare concert pene de indiancă!

delia-pene

delia-pene2

Conform ziarului Libertatea, Delia s-a îndrăgostit de ineditul accesoriu într-o vacanţă la Saint Tropez şi l-a cumparat pe loc, în ciuda preţului ceva cam piperat: 1.500 de euro.

Mai tarziu, artista a găsit pe internet acest accesoriu în mai multe variante de culori, la un preţ considerabil mai mic: 100 de euro/bucata. Aşa se face că Delia nu a stat prea mult pe gânduri şi şi-a achiziţionat încă zece accesorii cu pene, pe care le alternează în funcţie de outfit.

11954637_872817352813370_6621349863208975265_n

Delia nu s-a lipsit de aceste accesorii nici la ultima apariţie.

Aseară, la concertul de la Festivalul Castanelor din Baia Mare a purtat din nou un accesoriu plin de pene de culoare albă.

sursa foto:agentiadepresamondena.com, facebook.com

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.