Decoraţiuni spectaculoase, din flori naturale pentru nunţile anului 2016!

0

Anul 2016 aduce o serie de noi tendinţe şi în ceea priveşte decoraţiunile pentru nunţi. Pentru acest sezon floriştii propun aranjamente care mai de care mai spectaculoase. Florile naturale, în culorile anului, sunt vedetele acestui sezon!

În cadrul unui târg de nunţi din Cluj Napoca am găsit una dintre cele mai spectaculoase decoraţiuni pentru un eveniment special aşa cum este nunta. Florăria La Vie En Rose a propus un aranjament deosebit, realizat din mii de flori naturale.

“Anul acesta ne-am propus să venim cu ceva spectaculos. Am realizat un panou din flori naturale şi broşe. Este defapt un perete 3D. Acesta este ideal pentru un photo corner, sau pentru un fundal în spatele mirilor. Asta a fost şi ideea de la care am pornit.” spune Erick Mark, florist- decorator.

12376194_1083453261694460_5774186090209277417_n

collage

Indiferent ce flori alegeţi pentru a decora sala în care se desfăşoară nunta, trebuie să fie în culorile anului! Pentru că 2016 este despre Rose Quartz şi Serenity, cele două culori se regăsesc şi în tendinţele decoraţiunilor pentru nuntă.

“Culorile anului o să fie în vogă în materie de decoraţiuni în acest sezon. Deja foarte mulţi miri au solicitat aranjamente de culoare roz pal, pentru că a au auzit că este în trend.

În mare parte combinăm flrorile în cele două culori ale anului, roz şi albastru deschis, dar mai folosim şi alte elemente decorative. Ideea e să venim cu ceva cât mai deosebit sau chiar extravagant. “ a mai adăugat Erick.

catalina

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.