Decorarea casei de Halloween poate fi o adevărată distracţie!

0

A venit acea perioadă a anului în care, pentru simpla distracţie, ne decorăm casa cu cele mai urâte şi înfiorătoare decoraţiuni. Sâmbăta viitoare, la 31 octombrie, se sărbătoreşte Halloweenul, iar ca să intri cât mai bine în spiritul sărbătorii, îţi propunem câteva idei ieftine şi ingenioase.

Ca să-ţi amenajezi casa de Halloween, nu ai nevoie de un buget prea consistent. Trebuie doar să te duci până la piaţă să-ţi cumperi dovleci de toate formele şi mărimile, să-ţi mai achiziţionezi nişte lumânărele şi în rest, lasă-ţi imaginaţia să zboare.

Dovleacul poate fi decupat în forme haioase, iar în interior se pun lumânări aprinse. Aşezat într-un colţ, cu frunze uscate şi flori de toamnă, poate fi pata de culoare a camerei.

Borcanele pot şi ele fi transformate. Pictează-le sau înveleşte-le cu hârtie colorată şi desenează pe ea cu o cariocă neagră nişte feţe haioase. Pune în interior lumânărele şi vei avea cea mai tare decoraţiune.

Din pungi negre de gunoi, decupate în fâşii şi lipite cu scoci, poţi să creezi pânze de păianjen pe care să le agăţi la fereastră. Se vor vedea interesant de afară.

vezi mai multe idei pe click.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here